Ο τεχνικός της Δάφνης Αλέξης Ζαβός, μίλησε στο Athletic Radio 104,2 για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΟΦΗ αλλά και για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.
Ο νεαρός προπονητής μίλησε για:
Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Θα γίνει ένα παιχνίδι που θα βρίσκεται σε γιορτινό κλίμα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, ειδικά μετά και τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη».
Για τον ΟΦΗ: «Πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα που διαθέτει καλό ρόστερ. Έχει μια σοβαρή διοίκηση που προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον προπονητή και τους αθλητές. Έχει καλούς παίκτες και θεωρώ ότι λόγω προγράμματος βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Διαθέτει σημαντικό πλεονέκτημα λόγω της ισχυρής έδρας που έχει. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, πιστεύω ότι οι έμπειροι παίκτες που έχει την βοηθούν να παίζει καλό μπάσκετ με πολύ δυνατή περιφερειακή άμυνα. Το σημαντικότερο είναι ότι ο ΟΦΗ δημιουργεί «μπασκετικό» κόσμο και αυτό θα παίξει τον ρόλο του».
Για την Δάφνη: «Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Το φετινό ρόστερ φτιάχτηκε γρήγορα και είχαμε πρόβλημα. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή, κερδίσαμε τον Αμύντα».
Για το πρωτάθλημα της Α2: «Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου διαθέτει καλές ομάδες. Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χάσουν από όλους και ο Ηρακλής είναι το μοναδικό φαβορί».
Για τον ΑΓΟΡ: «Είναι δυνατή ομάδα και σίγουρα συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Έχασε βέβαια από τον ΟΦΗ αλλά αυτό δεν λέει τίποτα γιατί ήταν ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος».