Ο Αλέκος Δάγλας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου, έπειτα από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ομάδας. Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη τόσο γιατί η ομάδα με τέσσερις ήττες σε εννέα αγώνες έχει μείνει πίσω στ μάχη της ανόδου, όσο και για το θέαμα που παρουσίαζε στο παρκέ.
Έτσι ο Δάγλας γίνεται ο πέμπτος τεχνικός που φεύγει φέτος από ομάδα της Α2 έπειτα από του Τσολάκη, Σορώτο, Σουλιώτη και Κεραμιδά. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του πρωταθλήματος υπήρχε …κλίμα στην ομάδα.
Πλέον αναζητείται η διάδοχη κατάσταση κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.
Η ανακοίνωση του Παγκρατίου αναφέρει μεταξύ άλλων «Λύθηκε σήμερα η συνεργασία τουΠαγκρατίου με τον Αλέκο Δάγλα. Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παγκρατίου:
"Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου αποτελεί ο Αλέκος Δάγλας. Η λύση της συνεργασίας αποφασίστηκε σήμερα το πρωί, έπειτα από συνάντηση μεταξύ του προέδρου Γιώργου Μουζούκη, του προπονητή και του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Λεωνίδα Βατάκη. Η συνάντηση έγινε μέσα σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου αναγνωρίζει την προσφορά (του απερχόμενου προπονητή) στοΠαγκράτι τόσο κατά το παρελθόν, όσο και στο διάβα της εφετινής περιόδου.»