Τέλος ο Δάγλας από το Παγκράτι

Ο Αλέκος Δάγλας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου, έπειτα από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ομάδας. Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη τόσο γιατί η ομάδα με τέσσερις ήττες σε εννέα αγώνες έχει μείνει πίσω στ μάχη της ανόδου, όσο και για το θέαμα που παρουσίαζε στο παρκέ.
Έτσι ο Δάγλας γίνεται ο πέμπτος τεχνικός που φεύγει φέτος από ομάδα της Α2 έπειτα από του Τσολάκη, Σορώτο, Σουλιώτη και Κεραμιδά. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του πρωταθλήματος υπήρχε …κλίμα στην ομάδα.
Πλέον αναζητείται η διάδοχη κατάσταση κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.
Η ανακοίνωση του Παγκρατίου αναφέρει μεταξύ άλλων «Λύθηκε σήμερα η συνεργασία τουΠαγκρατίου με τον Αλέκο Δάγλα. Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παγκρατίου:
"Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου αποτελεί ο Αλέκος Δάγλας. Η λύση της συνεργασίας αποφασίστηκε σήμερα το πρωί, έπειτα από συνάντηση μεταξύ του προέδρου Γιώργου Μουζούκη, του προπονητή και του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Λεωνίδα Βατάκη. Η συνάντηση έγινε μέσα σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου αναγνωρίζει την προσφορά (του απερχόμενου προπονητή) στοΠαγκράτι τόσο κατά το παρελθόν, όσο και στο διάβα της εφετινής περιόδου.»

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταγραφές 2024 - 2025