Το γεγονός πως υπάρχουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης στον Ηρακλή «ακούγεται» τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο σήμερα η εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης» (με πρωτοσέλιδο μάλιστα χτύπημα της) κάνει αναφορά σε αυτό το θέμα.

Αντιγράφουμε από την εφημερίδα:

«Το γεγονός ότι οι παίκτες του Ηρακλή παραμένουν απλήρωτοι για δύο και τρεις μήνες το είχε αναφέρει η «Α.Μ-Θ», πριν από περίπου δέκα μέρες. Σε αυτό το διάστημα τίποτα δεν άλλαξε στο συγκεκριμένο τομέα. Διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις δόθηκαν, ωστόσο κανείς ακόμη δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη. Όπως και να έχει το μένουν μόνο στα λόγια και οι υποσχέσεις να μην υλοποιούνται δε βοηθά σε τίποτα. Ούτε ο Ηρακλής κατάφερε φέτος να ξεφύγει από την… κατάρα των ομάδων που ταλαιπωρούν τους παίκτες στους στον οικονομικό τομέα. Πολλά ακούστηκαν μέχρι και για απεργία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ούτε παίζει ρόλο στα ατυχή αποτελέσματα που σημείωσαν οι «κυανόλευκοι» στον πρωταθλήμα. Για τους παίκτες του Λευτέρη Κακιούση δε σημαίνει ότι δε θα… παλέψουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό την οποιαδήποτε αναμέτρηση και πως ο στόχος τους για τη φετινή χρονιά άλλαξε. Αντίθετα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν στα τέλη Μαϊου την άνοδό τους στο πρωτάθλημα. Οι τιμωρίες που τους έχουν επιβληθεί είναι εκείνες που ουσιαστικά δεν τους βοηθούν. Η μη έλευση φιλάθλων για αρκετές εντός έδρας αγωνιστικές σημαίνει πως οι παίκτες του Ηρακλή δε θα έχουν τη στήριξη του κόσμου. Των φιλάθλων που φέτος πίστεψαν στην προσπάθεια της ομάδας του Κακιούση και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μεταμορφώνουν το Ιβανόφειο σε μια πολύ σκληρή έδρα».


Το πλήρες άρθρο θα το βρείτε εδώ (http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/9337/39/lang,el/)