"Παιχνίδια" με τους χρόνους...

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο τεχνικός του Ηρακλή, Λευτέρης Κακιούσης. Συγκεκριμένα δήλωσε «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της ήττας. Η βραδιά δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς και δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Καρτέλο έμεινε στο παιχνίδια για 36 λεπτά, όταν ο μέσος όρος στα προηγούμενα παιχνίδια είναι γύρω στα 12 με 13 λεπτά κι αυτό οφείλεται στα πολλά φάουλ που κάνει. Θα πρέπει επίσης οι διαιτητές να μας εξηγήσουν τι έγινε στην τελευταία φάση. Δώσαμε την μπάλα στους ψηλούς, πήραν 16 προσπάθειες Λαμπρόπουλος και Δέσπος, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάποιες καταστάσεις που θα έφθειραν τον Καρτέλο, παρόλα αυτά οι διαιτητές τον προστάτευσαν».

Πηγή: http://bluearena.gr/

Σχόλια

  1. Ο κ. Κακιούσης προσπαθεί να καλύψει τα λάθη που έκανε σε όλο τον αγώνα, όπου με ένα αστείο pick & roll προσπαθησε να παρει τον αγώνα από την περιφέρεια. Τον βοήθησαν πολύ στο τέλος να διεκδικήσει το παιχνίδι ο Castle και ο Petrovic με κάποια ξεσπάσματα. Η μπάλα δεν πήγε μέσα όσο θα έπρεπε κι εμείς (οπαδοί του ΚΑΟΔ) γελούσαμε με την επιμονή του Ηρακλή να εκδηλώνει επιθέσεις από την περιφέρεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο ΚΑΟΔ που κερδισε το σημερινο παιχνιδι.
    Ηταν καλυτερος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελευταία φάση ήταν μπερδεμένη και μπορεί να έγινε φάουλ μπορεί και όχι.
    Όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος, πιο μπασκετικός.
    Εξαιτίας του άγχους του να ολοκληρώσει μια μεγάλη νίκη, δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και όποτε το έκανε με 3-4 πόντους από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά (το καλύτερο δεκάλεπτό του στο παιχνίδι), τα λάθη των παιχτών (άγχος, μη ψυχραιμία στα σουτ τριών πόντων, κακές και στο τέλος χρόνου επιλογές), η ποιότητα ορισμένων παιχτών του Ηρακλή και ο ρυθμός που βόλευε τους φιλοξενούμενους, είχαν κάνει το παιχνίδι ντέρμπι (όπως και εξ ορισμού ήταν).
    Οι παίχτες του ΚΑΟΔ, είχαν μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη και ευτύχησαν να έχουν και σε πολύ καλή ημέρα τον σεντερ (Ι.Καρτέλλο) και σε αντίστοιχα μέτρια (και λόγο του Καρτέλλο) τους Δέσπο και Λαμπρόπουλο (ιδίως τον δεύτερο).
    Ο σέντερ του ΚΑΟΔ, κυριάρχησε στις δυο ρακέτες (11 ριμπάουντ αν μέτρησα καλά) και για μένα ήταν MVP της αναμέτρησης με τους υπόλοιπους να ακολουθούν με ορισμένα καθοριστικά καλάθια.
    Από τον Ηρακλή, ξεχώρισε ο Πέτροβιτς και ακολούθησε ο Κάστλ (του τελευταίου επταλέπτου όπου μπήκε στο παιχνίδι).
    Όσο για την διαιτησία, με παράπονα και από τις δύο πλευρές, που εν τέλει δεν έκρινε το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου