Συνέχεια στο θέμα της αντίδρασης των ομάδων

Σε συνέχεια ουσιαστικά των όσων γράφαμε χθες για την αντίδραση των ομάδων με αποχή, ο team manager του Ερμή Λαγκαδά Βασίλης Πρασσάς με σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως «Θεωρώ ότι δεν απέχουμε και πολύ από μια αποχή ή ένα lock out το οποίο θα ταρακουνήσει πολλούς! Αυτό όμως δεν είναι λύση, τη λύση μπορούν αν τη δώσουν οι αρμόδιοι.»
Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο θέμα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο και αδιανόητο για μια ευνομούμενη χώρα!!! Μακάρι να είναι ένα απλό γραφειοκρατικό λάθος! Πως είναι δυνατόν να μας λένε ότι χάνουμε την 1η δόση των 50000€ επειδή δεν προλάβαμε τις ημερομηνίες (η ημερομηνία προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών ήταν προγενέστερη της ημερομηνίας λήψης της απόφασης για κάταθεση των δικαιολογητικών!!!). Όταν είχαμε αντιδράσει πριν από 2 μήνες μας είχαν πει ότι ήταν λάθος και θα το διορθώσουνε! Τώρα τι άλλαξε? Η απογοήτευση μας είναι τεράστια και φοβάμαι ότι το ποτήρι ξεχύλισε όσον αφορά τη διάθεση αλλά και το κουράγιο του προέδρου μας κου Δ. Χρηστίδη! Φοβάμαι ότι τον οδηγούν και μας οδηγούν σε αφανισμό. Το θέμα χειρίζεται ο νομικός σύμβουλος και γενικός γραμματέας της ομάδας κος Πασχάλης Μιχαλόπουλος και υπάρχει συνεργασία με όλες τις υπόλοιπες ομάδες για γενίκευση της αντίδρασης. Θεωρώ ότι δεν απέχουμε και πολύ από μια αποχή ή ένα lock out το οποίο θα ταρακουνήσει πολλούς! Αυτό όμως δεν είναι λύση, τη λύση μπορούν αν τη δώσουν οι αρμόδιοι. Στην αυριανή σύσκεψη της ΕΟΚ θα μας εκπροσωπήσει ο πρόεδρος μας κι ελπίζω αυτή να μην είναι η τελευταία φορά... Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά που μας οφείλονται! Μας επιστράφηκαν και τα δικαιολογητικά για τις τακτικές επιχορηγήσεις του 2007 & 2008 και μας ανέφεραν ότι δεν πρόκεται να τα εισπράξουμε! Για ποιο λόγο? Επειδή έληξε η προθεσμία? Τότε και όσοι χρωστάνε στο Δημόσιο να μην τα πληρώνουν αν αλλάξει η χρήση, τι άλλο να πούμε!

Σχόλια

 1. Επιμένω να μην καταλαβαίνω με ποιά λογική παίρνουν χρηματοδότηση οι ομάδες της Α2 αυτές που έχουν την μορφή Α.Σ γιατί οι ΚΑΕ δεν παίρνουν.
  Είναι κοινωνικά τα κριτήρια ??
  Παρασιτισμός και τίποτα άλλο δεν είναι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. !@#$%^
  Είχα γράψει ένα ωραίο κομμάτι ως απάντηση αλλά κόλλησε ο πισις... Μόλις βρω χρόνο θα το ξαναγράψω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου