Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται στον Ηρακλή, με νέο …επεισόδιο σήμερα τη ματαίωση του προγραμματισμένου φιλικού με τον Πιερικό Αρχέλαο λόγω αποχής των παικτών. Μάλιστα οι αθλητές εξέδωσαν και ανακοίνωση όπου αναφέρουν:
«Σας γνωστοποιούμε ότι εμείς οι επαγγελματίες αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλής αποφασίσαμε σήμερα να μην συμμετέχουμε στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον της ομάδας του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας στα συνεχιζόμενα οικονομικά μας προβλήματα.
Οδηγηθήκαμε σε αυτήν μας την απόφαση εξαιτίας της παρατεταμένης απουσίας και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας.
Οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου της ανόδου θα συνεχιστούνε από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος, αλλά ο κίνδυνος μη επίτευξής του παραμονεύει λόγω της υπάρχουσας κατάστασης.
Υ.Γ. Εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος ζητάμε συγνώμη από την ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας μας και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουνε τους στόχους τους.
Ομόφωνα οι παίκτες του Ηρακλή».