Ερμής Λαγκ.- Πέραμα/Ερμής>>> 78-71 (τελικό)

Υποβιβάστηκε το Πέραμα...

Σχόλια

  1. Κρίμα για το ΠΕΡΑΜΑ που έπεσε θύμα εξωγηπεδικών "θεσμών" .
    Αν κάποιοι νιώθουν τύψεις δεν θα τους πιάνει υπνος τωρα. Μακάρι να καταφέρουν να συγκρατίσουν τους κλυδωνισμούς που φέρνει η πτώση και να επανέλθουν γρήγορα στην Α2.
    Τα λαμόγια ζουν και βασιλεύουν .
    Καληνύχτα Α2 'ονειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα καλά κι όλα ωραία αυτά που λέμε. Κι εγώ συμφωνώ.
    Μία ένσταση όμως. Θύμισε μου σε παρακαλώ πως βρέθηκε το Πέραμα, από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στη Γ' Εθνική και καπάκι στην Α2????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απλό αγόρασε το δικαίωμα ανόδου από το κολλέγιο ή ICBS οπότε τίποτα μεμπτό.
    Αλήθεια ξέρεις πολλές ομάδες που έδωσαν το δικαίωμα σε νέους παίκτες να γευτούν την εμπειρία της συμμετοχής??
    Θέλω να διαβάσεις την συνέντευξη του Λεμονίδη και θα καταλάβεις το πως σκέφτομαι και γιατί δεν ήθελα να πέσει το ΠΕΡΑΜΑ.
    Άσε που ο Καλαμπάκος είναι πολύ εντάξει που λένε και οι πιτσιρικάδες. Από τις λίγες συνεντεύξεις που γουστάρησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπλήρωμα για τις όποιες ψηφοφορίες που κάνεις.
    Πολύ οπαδισμός και καθόλου ουσία από τις ψήφους που παίρνεις.
    Ο Αναγνωστόπουλος είναι πρώτος στα TENDEX αλλά πόσοι το ξέρουν αυτό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξανά μανά εγώ γιατί έχω ρέντα.
    Το Παγκράτι ήξερε πως μπορεί να ανέβει ως τρίτη ομάδα γιατί αν εφαρμοστεί ο νόμος θα πρέπει να πέσουν πολλές ομάδες λόγω οικονομικών ανοιγμάτων.
    Η νέα χρονιά θα έχει πολλές εκπλήξεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti sxesh exei to tendex re palikari? Oti pshfizoun opadika oi pio polloi symfwnw alla to tendex ti sxesh exei? MVP px ksereis pollous pou einai taytoxrona kai prwtoi sto tendex ? Ase pou oi perissoteroi pshloi exoun ena + sto tendex logw kalyterou posostou eystoxias sta 2ponta....oso lathos einai na vgazoume tous kalyterous opadika allo toso einai kai na koitas ta statistika psyxra k na dialegeis ton "prwto"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω παντως τη διαβασα τη συνεντευξη του Λεμονιδη....ωραια ολα αυτα που λεει για τα εξωγηπεδικα....αλλα μαλλον ξεχναει τη περσινη Ξανθη λιιιιιγο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eνα ενα τα προσεχω:
    "Είναι απλό αγόρασε το δικαίωμα ανόδου από το κολλέγιο ή ICBS οπότε τίποτα μεμπτό."
    Δηλαδη οι αλλοι που ανεβαινουν με νικες ειναι μαλακες;Πλακα κανουμε τωρα;Επειδη δε το απαγορευει ο νομος ειναι σωστο;Δηλαδη αν αυριο σταματησει ο νομος να απαγορευει τη πρεζα να αρχισουμε ολοι να πουλαμε τωρα που περναμε και κριση;Δε καταλαβαινω αληθεια,αν δεν ειναι μεμπτο να αγοραζονται θεσεις σε κατηγοριες τοτε γιατι να μη το παμε ενα βημα παραπερα και να πουλαμε και τα πρωταθληματα;Το φαινομενο της εξαγορας θεσεων παει να γινει νεα κακια μοδα και πολυ φοβαμαι οτι στο τελος θα βλεπουμε ομαδες που θα χτιζονται απο προεδρους ωστε να ανεβουν μεχρι καποια κατηγορια και μετα ολως τυχαιως να διαλυονται και οι προεδροι να πουλανε τις θεσεις αφου πρωτα ολο αυτο θα εχει σχεδιαστει για να τα τσεπωσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά έγραψα μια απάντηση αλλά λόγω προβλήματος δεν δημοσιεύθηκε.
    Λοιπόν ο Αναγνωστόπουλος είναι τυπικά δεύτερος ουσιαστικά πρώτος γιατί ο Κακιούζης δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια.
    Έχει και μεγάλη σχέση αν μπορούσες να δεις όλη την χρονιά του τα ποσοστά του όχι μόνο σε δίποντα αλλά σε βολές ασιστ.
    Φέτος είχε δίπλα του έναν μεγάλο και γνωστό του παίκτη τον ΧΡΗΣΤΟΥ που μαζί έκαναν καταπληκτικά παιχνίδια. Είναι τυχαίο πως είναι και πρώτοι σκόρερ.
    Έχεις δει πολλούς ψηλούς πρώτους σκόρερ?
    Γκαγκαλούδης -Λιακόπουλος ?
    Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά ειλικρινά φέτος του χάρηκα τους δύο κυρίους .
    Για τον Λεμονίδη η κριτική θα πρέπει να αφορά την τωρινή χρονιά όχι την χρονιά 08-09 ήταν άλλος προπονητής .
    Ποιός είπε ότι η διοίκηση της ΞΑΝΘΗΣ είναι άγγελοι. Αν διαβάσεις τις απόψεις που έχω θα καταλάβεις. Το παιχνίδι με τον ΕΡΜΗ πιστεύω ότι δόθηκε χωρίς να το ξέρουν 11 από τους 12 παίκτες.
    Ακούγεται περίργο αυτό το ουδέν μεμπτό. Είναι τραβηγμένο και εχεις δίκιο . Αλλά τώρα έγινε πρώτη φορά?
    Τα ίδια έγιναν και προηγούμενες χρονιές μην νομίζεις ότι τώρα το ανακάλυψαν οι προεδράρες.
    Πιστεύω ότι το ΠΕΡΑΜΑ έπρεπε να μείνει για έναν και μόνο λόγο. Έδωσε ευκαιρίες και παραστάσεις σε νέους παίκτες και αυτό τα λέει όλα για μένα.
    Είχε τον Λιακόπουλο και επετρεψέ μου να σου πω κάτι που νομίζω δείχνει και τον χαρακτήρα του.
    ΚΑΟΔ - ΠΕΡΑΜΑ πάω για μια δήλωση από τον Λιακόπουλο και ευγενικά μου λέει "Άσε εμένα είναι πια μεγάλος για προβολή και πάνε σε εκείνους τους δύο (Τσαρούχας Μαιστόροβιτς) είναι νέα παιδιά και χρειάζονται πιο πολύ την προβολή αυτοί ". Ευχαριστώ για την υπομονή και την παρέα.
    Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα τι κάνουμε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικα και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αγορα θεσης!Τα ιδια εχω πει και για την Καβαλα...ειμαι 100% αντιθετος με τετοια κινηση.Οσο για το Λεμονιδη...δε νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο το οτι δεν ηταν περσι...αν ηταν τοσο μαγκας ωστε οσο ευκολα μιλαει για εξωγηπεδικα τοσο ευκολα να εκανε και πραξεις...ας διαλεγε να μεινει μακρια απο ομαδες που εχουν ωραιο παρελθον σε αυτα...οπως και ο Σορωτος αφου θεωρει αηδιαστικη την Α2 ας μη ξανακοουτσαρει ομαδα Α2....Ασε που αν ισχυουν οσα εμαθα για το Ξανθη-ΚΑΟΔ τοτε και φετος μια χαρα παιξαν το ρολο τους εξωγηπεδικοι...οπως και αν ισχυουν οσα λεγονται για τη Ξανθη για τις τελευταιες αγωνιστηκες...βλεπε Λαγκαδα κλπ...
    ΥΓ.Με μια γρηγορη ματια στα ροστερ εδω στο μπλογκ ο ΚΑΟΔ εχει 6 παικτες μεχρι 22 και το Περαμα εναν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1) Ως προς του οπαδικού της ψήφου θα διαφωνήσω, Αν ήταν οπαδικά τα κριτήρια δε νομίζω παίκτες όπως Λιακόπουλος, ο Τσούτσος, ο Πετροδημόπουλος κ.α. να συγκέντρωναν τόσες πολλές (αναλογικά) ψήφους. Εκτός πια κι αν έχουν τόσους φιλάθλους ομάδες όπως το Πέραμα και η Δάφνη.
    2) Το tendex είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα (παράφραση γνωστής έκφρασης). Το πως συμμετέχει ένας παίκτης στο παιχνίδι είναι μία άλλη υπόθεση.
    3) Δεν είδα ανάλογη "ευαισθησία" πριν από κάποια χρόνια όταν η Χαλκίδα στην Α2 είχε ομάδα με μέσο όρο 20 χρόνια. Και την επόμενη χρονιά στη Β' και η Χαλκίδα και ο Σπόρτιγκ και το Φάληρο έπαιζαν με πιτσιρίκια. Τότε όλοι το χαρακτηρίσαμε "οικονομικά προβλήματα" και "αλλοίωση πρωταθλήματος".
    4) Προσωπικά για εμένα δεν έχει καμία διαφορά ομάδα που "πληρώνει" για να ανέβει κατηγορία/ες από ομάδα που "πληρώνει" για να κρατηθεί σε μία κατηγορία.
    5) (προσωπικό) Αν ο 82άρης Λιακόπουλος είναι "μεγάλος" τότε πάει και η γενιά μου γέρασε...

    Σπ. Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το 4...μονο που στη μια περιπτωση 99% των περιπτωσεων δεν θα το μαθουμε ποτε με αποδειξεις...και μαλιστα αν το μαθουμε μπορει οι εμπλεκομενοι να φτασουν μεχρι το κελι (αν εφαρμοστουν οι νομοι) ενω το αλλο οχι μονο ειναι απολυτα νομιμο (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΘΙΚΟ) αλλα καποιοι οπως ο φιλος απο τη Ξανθη το επικροτουν κι ολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Tendex προσωπικα το βλεπω σαν μια απλη κατηγορια που δειχνει ποιοι παικτες ειναι πιο "αποτελεσματικοι" σε αυτο που κανουν.Οχι υποχρεωτικα οι καλυτεροι (τις περισσοτερες φορες δεν συμβαδιζουν).Οντας ενας τυπος που λαμβανει υποψη παραγοντες οπως ο χρονος συμμετοχης,τα λαθη και η ευστοχια ειναι προφανες οτι δεν ειναι επαρκης υπολογισμος για να βγαλει τον καλυτερο παικτη.Για παραδειγμα οι παικτες που συνηθως τραβανε την ομαδα επιθετικα τεινουν να κανουν περισσοτερα λαθη απο τους υπολοιπους κι αυτο οχι λογω ικανοτητας αλλα γιατι εχουν περισσοτερο απο τους αλλους τη μπαλα στα χερια.Επισης η αμυντικη ικανοτητα των παικτων στο tendex σχεδον δε φαινεται.Δεν ειναι ουσιαστικο δειγμα τα κλεψιματα ποσο μαλλον οι ταπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου τα σέρνετε πολύ φίλοι μου.
    Σπύρο 'εμαθα τα χρόνια σου to young to die to old to play basket!!!!
    Δεν επικροτώ οπως υποστηρίζεται την κατάσταση δείτε τι έγραψα.
    "Ακούγεται περίργο αυτό το ουδέν μεμπτό. Είναι τραβηγμένο και εχεις δίκιο"
    Οπότε ξεκαραρίζω μακρυά μου το "νόμιμο είναι και ηθικό"
    Ποιό κελί παιδιά ας είμαστε σοβαροί .
    Ποιός θα κάτσει να σκαλίσει τον βόθρο?
    Η μεγαλύτερη πληγή είναι ο παραγοντισμός .
    Πως να εκφράσω άποψη για το τι γινόταν πριν δύο χρόνια ?
    Περί tendex για να κλείσω . Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αξιολόγησης αλλά είναι ο μόνος σχετικά αξιόπιστος . Αν καθήσουμε και το ψάξουμε σε κάθε περίπτωση θα βρούμε αδικίες.
    Στην περίπτωση του Αναγνωστόπουλου δεν είναι σύμπτωση και συνωμοσία το ότι κάνει τουλάχιστον δύο πολύ καλές χρονιές στην ΞΑΝΘΗ.
    Αυτά τα δύο χρόνια τον έζησα από κοντά και επιμένω . Εξάλου τη καλύτερη κριτική την κάνουν οι αντίπαλοι προπονητές.
    Να είστε καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου