Αντιγράφουμε από το: sportrikala.gr
"Ο πρώην προπονητής του ΑΣ Τρίκαλα Βαγγέλης Αγγέλου φέρεται αποφασισμένος να τραβήξει στα… άκρα την υπόθεση των καταγεγραμμένων οφειλών του από την ΚΑΕ Τρίκαλα και θα ακολουθήσει ως φαίνεται την πιο σκληρή διαδικαστική οδό, αφού παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του (τόσο προς τον Γιώργο Γιαννούλα , όσο και προς το νομικό εκπρόσωπο της ομάδας) δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το υπόλοιπο της οφειλής του το οποίο υπολογίζεται στο ποσό των 60.000 ευρώ.




Στον πρώην τεχνικό του ΑΣΤ έγινε πριν από λίγο καιρό πρόταση εκχώρησης ενός σημαντικού ποσού από τη δεύτερη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της ομάδας. Η πρόταση αρχικά έδειξε ότι θα περπατούσε με συμβιβαστική λύση (με μειωμένη εξόφληση των οφειλών), όμως…η πορεία των διαπραγματεύσεων δεν είχε θετική κατάληξη κι έτσι η υπόθεση θα επιλυθεί ως φαίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Σε σενάριο δικαστικής διεκδίκησης φαίνεται ότι θα οδηγηθεί σύντομα και ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Τρίκαλα Βασίλης Πρεμέτης. Αυτός μάλιστα εκτός από τους ανεξόφλητους μισθούς του έχει λαμβάνειν κι ένα σημαντικό ποσό που έβαλε στο ταμείο της ΚΑΕ σε μια περίοδο κατά την οποία η ομάδα είχε μεγάλες ανάγκες για να κλείσει τις νέες συμφωνίες με τους παίκτες που ήρθαν τον χειμώνα".