• Με νέο προπονητή θα πορευτεί την ερχόμενη σεζόν η Νήαρ Ηστ καθώς συμφώνησε με τον Χατζηγιαννακό, που θα αναλάβει πρώτος προπονητής. Αντίστοιχα, ο Τόλης Καρνέσης θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Παράλληλα ετοιμάζονται τα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού από την περυσινή ομάδα οι περισσότεροι παίκτες δε θα συνεχίσουν.

  • Μετά από τον Κιτσούλη και τον Χούμα, στον ΚΑΟΔ θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία και με τον Δημήτρη Αποστολόπουλο. Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση για σέντερ είτε από την εγχώρια είτε από την κοινοτική αγορά. Εξάλλου στα υπόψιν βρίσκεται και ο Κώστας Κακρούδης που έπαιξε και στο παρελθόν στην ομάδα.

  • Στην Ολυμπιάδα, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν τις περιπτώσεις του Γιάννη Κυριακόπουλου και του Νίκου Λιακόπουλου για τις θέσεις των γκαρντ. Παράλληλα στα υπόψιν υπάρχει το όνομα ενός ακόμα έμπειρου πλέι μέικερ. Από την περυσινή ομάδα αναμένεται να συνεχίσουν οι Ορφανός, Πέττας, Θεοδωράκος, Γεωργίτσης.

  • Ο Νίκος Λιακόπουλος υπάρχει στα πλάνα και των ανθρώπων του Παγκρατίου που φέτος όμως θα πάει με πολύ χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι.

  • Με αρκετούς νεαρούς, που θα πλαισιωθούν από 4-5 έμπειρους παίκτες θα πορευτεί τη νέα χρονιά το Ρέθυμνο. Σε αυτό το πλάνο φαίνεται να έχει συμφωνήσει και ο Κουφός που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή.

  • Το ότι η Ερυθραία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Α2 για να είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην κατηγορία είναι γνωστό. Ποια είναι όμως η δεύτερη ομάδα που περιμένει το ντόμινο ώστε να ανέβει. Σύμφωνα με (αδιασταύρωτες) πληροφορίες είναι το Άργος και όχι ο Απόλλωνας....