Σε νέα έδρα, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, θα αγωνίζεται η Ολυμπιάδα καθώς ολοκληρώθηκαν θετικά οι συζητήσεις με τον Δήμο Παραλίας και πλέον μετακομίζει δυτικά... Μετά από το κλειστό της Ταραμπούρας και το "Δ. Τόφαλος" η Ολυμπιάδα μετακομίζει στο κλειστό Ροιτίκων σε μία κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και την ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε είναι ακόμα νωπή η κόντρα με τον Ερασιτέχνη και για το γηπεδικό που είχε δημιουργήσει πρόβλημα πέρυσι στην έναρξη του πρωταθλήματος, με τους "πορτοκαλί" να χρησιμοποιούν τελικά το "Δ. Τόφαλος".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Δήμο Παραλίας, για την παραχώρηση του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ροιτίκων, ως έδρα της ομάδας μας αλλά και ως κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ στην Δυτική Πάτρα..


Η παραπάνω συμφωνία αποτελεί αλλαγή σελίδας για την ομάδα μας, με δεδόμενη την βούληση και των δύο μερών για πολύπλευρη συνεργασία, στους παραπάνω άξονες:


καθιέρωση της περιοχής του Δήμου Παραλίας αλλά και όλης της ευρήτερης Δυτικής Πάτρας; στον μπασκετικό χάρτη της ελλάδας.
στρατηγική σύμπλευσης και υποστήριξης της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ στα ερασιτεχνικά σωματεία καλαθοσφαίρισης του Δήμου Παραλίας
Την ενδυνάμωση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, με έμφαση την νεολαία της περιοχής.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Παραλίας, κ. Δημακόπουλο, όπως τον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Παραλίας, και τον πρόεδρο του, κ. Τουριανά,για την εξαρχής εξαιρετική τους διάθεση για συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία συνεργασία αποκτά στέρεες βάσεις για τα επόμενα χρόνια.


Από την δική της μεριά, η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ, η πορτοκαλί δύναμη, υπόσχεται να προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις στους κατοίκους του Δήμου Παραλίας αλλά και σε όλη την Δυτική Πάτρα, δίνοντας χαρα στους παλιούς και στους νέους φίλους της που παρακολουθούν την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 7 χρόνια στο Ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ."