Μετά τον Πανερυθραϊκό, ήρθε η σειρά του Απόλλωνα Πάτρας να επανέλθει στην Α2, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα ανέβει και η ΑΕΚ Άργους ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσει και η Καλαμαριά...


Αντιγράφουμε από το www.sportfmpatras.gr
"Από χθες είχαμε προαναγγείλει ότι η επικείμενη συγχώνευση της Δάφνης με τον Αμύντα, ανοίγει διάπλατα το δρόμο στον Απόλλωνα να επιστρέψει στην Α2 Εθνική κατηγορία και σήμερα, συγκεκριμένα εδώ και περίπου μισή ώρα, έγινε γνωστό, ότι η Δάφνη απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχής της.
«Είναι μία μεγάλη μέρα η σημερινή. Ο Απόλλωνας δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του, έχει αρχές και συγκεκριμένη γραμμή», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μολφέτας στο www.sportfmpatras.gr, για να συμπληρώσει: «Το περιμέναμε και το μελετάγαμε. Όλος ο σχεδιασμός γινόταν και για αυτό το ενδεχόμενο. Θέλουμε σωστό προγραμματισμό με Πατρινή ταυτότητα. Ο σύλλογος θα βρει το δρόμο του, έχει δυναμική και θα φτάσει εκεί που θέλει. Μέσα σε δέκα μήνες και είκοσι μέρες, ο Απόλλωνας βρίσκεται πάλι στην Α2 Εθνική και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση», κατέληξε.
Πλέον, το βάρος πέφτει στην ολοκλήρωση του ρόστερ της Πατρινής ομάδας, με το Νίκο Βετούλα να χρειάζεται τρεις παίκτες ακόμα, δύο που να αγωνίζονται μέσα ή κοντά στο καλάθι, και έναν περιφερειακό".