Το blog αλλάζει…

Σε μία προσπάθεια αναβάθμισης, τόσο λειτουργικής όσο και αισθητικής, το blog από σήμερα θα έχει κάποιες αλλαγές ως προς χρηστικά του θέματα.


Η αρχή γίνεται με το chat!
Πλέον δε θα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, αλλά θα ανοίγει μέσω της μπάρας που βρίσκεται στη βάση της σελίδας (μετακινείται αυτόματα με το scroll της σελίδας).

Η είσοδος στο chat πλέον προϋποθέτει σύνδεση με κάποιο λογαριασμό.
Για να μπορέσετε να συνδεθείτε αρκεί να έχετε λογαριασμό σε κάποιο από τα δημοφιλή social networks. Δηλαδή μπαίνετε στο chat χρησιμοποιώντας τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας σε κάποιο από τα FACEBOOK, TWITTER, MYSPACE, YAHOO!
Απλά πατάτε στο αντίστοιχο κουμπί και εισέρχεστε αυτόματα στο chat.


Παράλληλα οι νέες εφαρμογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (και θα προστεθούν και άλλες χρηστικές) είναι η φωτογραφική γκαλερί, με στιγμιότυπα της φετινής Α2, το connect όπου μπορείτε να ανανεώνεται αυτόματα το status σας σε κάποιο από τα social networks που προαναφέραμε, αλλά και η μπάρα μετάφρασης της σελίδας…


Ελπίζουμε με τις αλλαγές το Blog αν είναι πιο γρήγορο και πιο χρηστικό…


ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΟΝ GOOGLE CHROME...

Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΤ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ (Φ/Μ,ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΛΠ).ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΟΝΟ Η ΓΚΑΛΕΡΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλλαγές που έγιναν στο σάιτ είναι εξαιρετικές. Πολύ καλό το σύστημα με το chat καθώς πλέον δεν θα μπαίνουν παρείσακτοι χρήστες που μόνο στόχο έχουν να προκαλούν και να spam-άρουν.

    Μπράβο στο διαχειριστή για τη δουλειά που έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ: Είχε παραγίνει το κακό τελευταία με τους κακόβουλους που έμπαιναν με σκοπιμότητα για να συκοφαντήσουν και να βλάψουν συγκεκριμένους αποδέκτες με ψέματα και προκλήσεις, όπως και με τις πολλές βρισιές, τα άσχετα θέματα και τα πολλαπλά ψευδώνυμα από συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα τώρα θα εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ κι εγώ με τις αλλαγές.Και στο δικό μου PC τουλάχιστον δεν πρόσεξα το σαιτ να γίνεται πιο βαρύ η πιο αργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου