Τελευταία Νέα

Διπλός… διακτινισμός!

Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν απλά ένα λάθος που θα διορθωνόταν. Αποδείχθηκε ωστόσο πως ήταν σοβαρό λάθος και το χειρότερο «διορθώθηκε» με ένα ακόμα λάθος. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει ανακοινώσει η ΕΟΚ το Σάββατο οι διαιτητές Παναγιώτου και Παντελίδης θα πρέπει να βρεθούν ο καθένας σε δύο διαφορετικά γήπεδα! Ο πρώτος στο Αρκαδικός-Αμύντας και το Ολυμπιάδα-Νήαρ Ηστ και ο δεύτερος στο Ίκαρος-Παναθηναϊκός και το Ολυμπιάδα-Νήαρ Ηστ!
Έπειτα από την κλήρωση της Τετάρτης, για το παιχνίδι της Α2 ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τη Νήαρ Ηστ είχαν (σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν σήμερα και οι εφημερίδες) κληρωθεί οι Κ. Πουρσανίδης, Παντελίδης και Μ. Τσώνος. Ωστόσο ο Παντελίδης είχε κληρωθεί και στο παιχνίδι της Α1 ανάμεσα στον Ίκαρο και τον Παναθηναϊκό. Λογικό ήταν να το καταλάβουν το λάθος και διορθωθεί. Έτσι κι έγινε. Στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναρτήθηκε η κλήρωση των διαιτητών και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, στο παιχνίδι της Πάτρας, παρέμεινε ο Κ. Πουρσανίδης αλλά και ο Παντελίδης (!!!). Μάλιστα δεν υπάρχει το όνομα του Τσώνου που έχει αντακατασταθεί με αυτό του Παναγιώτου. Ο οποίος Παναγιώτου την ίδια ώρα θα είναι πρώτος διαιτητής στο Αρκαδικός- Αμύντας, ενώ ανήκει και στο σύνδεσμο της Πάτρας.
Οπότε ο Παναγιώτου το Σάββατο στις 5:30μ.μ. θα πρέπει να είναι και στα Ροΐτικα και στην Τρίπολη, ενώ ο Παντελίδης και στην Πάτρα και στην Καλλιθέα…

3 σχόλια:

  1. Άρε αθάνατη ΕΟΚ, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ystera tous kathgoreite oti einai opisthodromikoi,yperhlikes kai de kserw ti allo..axarista plasmata..oi anthrwpoi einai mprosta ap thn epoxh tous gi ayto de tous katalavainete..EOK kai Star Trek ena kai to ayto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή