Και ξαφνικά την ίδια ημέρα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, "έσκασε" (ή για την ακρίβεια ανακοινώθηκε) το ενδεχόμενο εμπλοκής του επιχειρηματία, Απόστολου Τσιπίδη, στο Παγκράτι.
Το όνομα του μόνο άγνωστο δεν είναι στο αθλητικό στερέωμα καθώς πέραν του γεγονότος πως κατέχει το 35% του μετοχικού πακέτου του Ερυθρού Αστέρα, έχει διατελέσει μέλος διοικήσεων του Ηρακλή, τόσο στο μπάσκετ (κυρίως στην Α2) όσο και στο ποδόσφαιρο. Τον Νοέμβριο του 2009 είχε συζητήσεις για να αγοράσει τον ποδοσφαιρικό Μακεδονικό, αλλά αντ' αυτού πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της Καστοριάς. Δέκα περίπου ημέρες μετά ο γάμος διαλύθηκε... Όλα αυτά βέβαια προκύπτουν από δημοσιεύματα της τελευταίας διετίας.
Οσο για το ποιος είναι ο Απόστολος Τσιπίδης, αντιογράφουμε το βιογραφικό του από σχετικό κομμάτι του Bluearena.gr τον Αυγουστο του 2009, που αναφέρει "Μαζί του, παρουσιάστηκε και ο Απόστολος Τσιπίδης, που αναλαμβάνει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας. Ο Απόστολος Τσιπίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1973 στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Princeze ofNapoli της Ιταλίας με πτυχίο Manager Business Administration (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σήμερα, μετά από μεγάλη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης Εταιρείας Καλλυντικών και Αρωμάτων στο Παρίσι της Γαλλίας, Εταιρείας Τροφοδότησης Καταστημάτων με είδη ένδυσης και Εταιρείας Εισαγωγών – Εξαγωγών με έδρα την πόλη της Νίσσα στην Σερβία και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης στη Βουλγαρία, τη Σερβία και τα Σκόπια. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων EUROSULTING, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και υποστηρίζεται από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, που είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της Ευρώπης.
Τιμήθηκε από τη Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας.
Λόγω των διευρυμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του ομιλεί την σερβική, τη ρουμανική, τη ρωσική, την αγγλική, τη βουλγαρική και την σκοπιανή γλώσσα ενώ γνωρίζει ιταλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους".
UPDATE
Διαβάστε την ανακοίνωση του Τσιπίδη εδώ...