Κάτι τρέχει…

Σάββατο 12/2: Αμύντας - Λαύριο 68-65
Σάββατο 26/2: Νήαρ Ηστ - Πιερικός 64-74
Σάββατο 5/2: ΚΑΟΔ - Λαύριο 103-81


Τρία παιχνίδια μέσα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Θα αναρωτηθείτε πως συνδέονται μεταξύ τους. Και στα τρία λοιπόν στην τριπλέτα των ρεφ σφύριζε ο κ. Λαζαρίδης. Και στα τρία παιχνίδια κάτι έγινε… Για τα δύο του Λαυρίου μπορείται απλά να διαβάσετε την αποψινή ανακοίνωση επιστολή του Λαυρίου, ενώ για εκείνο της Καισαριανής σας παραπέμπω στη δήλωση του κ. Σορώτου…
Δύο μπορεί να συμβαίνουν. Είτε είναι πολύ καλός διαιτητής και την «σπάει» σε αυτούς που φωνάζουν, είτε όντως έχουν γίνει λάθη…
Γιατί καπνός δίχως φωτιά δεν υπάρχει…

Σχόλια

  1. Είναι να γελάει κανείς με τις Λάουρες...

    Αν οι παίκτες σας είχαν σκοπό από την αρχή να κάνουν το ματς ρδελομπου μπας και το κλέψουν δεν φταίει ο ΚΑΟΔ. Με προκλήσεις, βρισίδια στους διαιτητές, αντιπαραθέσεις με οπαδούς, που ακούγονταν σε όλο το γήπεδο.
    Κρίμα για κάποιους παίκτες σαν τον Κακιούζη που πραγματικά πάλεψαν έντιμα και δεν προκάλεσαν.
    Ας ψάξουν στους συμπαίκτες τους για τους υπαίτιους της ήττας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μιλατε ρε καοδακια που εχετε κλεψει εως τωρα 3 παιχνιδια και βγεναιτε με λαμογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλος εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις...
    Και μάθε ορθογραφία. www.dimotiko.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για το blog να ανεβάζει έτσι αβίαστα ένα video με τίτλο "το χρονικό της σφαγής στη Δράμα". Τόσα χρόνια στην κατηγορία έχουμε βιώσει άπειρες σφαγές και αδικίες αλλά δεν έχω ξαναδει video με τίτλο το χρονικό της σφαγής στην Πατρα, στο Ρεθυμνο, στη Λαρισα, στην Τρίπολη, στην ΑΘΗΝΑ (κυρίως εκεί) (από τις υπόλοιπες πολεις πλην της Αθήνας ζητω συγνώμη. Η αναφορά είναι τυχαία και δε σημαινει κατι). Αλλα ειπαμε, ενοχλεί πολυ που ανεβαίνει Α1 μια ομαδα απο τη Δράμα. Σας πεφτει πολυ μακρια ΓαυροΒαζελάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πες μας ρε μακακα ποια ειναι τα 3 παιχνιδια που εκλεψε ο ΚΑΟΔ? Και πες μας και την ομαδα σου! Με ρεκορ 17-1 και την καλυτερη αμυνα της κατηγοριας και με διαφορα πάνω από 100 πόντους από την αμεσως επόμενη (πλην του Απόλλωνα) έχει αναγκη τα κορακια? Αλλάξτε καραμέλα με τη διαιτησία. Μας τα πρήξατε με την κλάψα σας όλη τη χρονιά. Αντε δειτε καμιά Μαρθα Βούρτση να κλάψετε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφέ στο 7:40, η ντροπή είναι δική σου...
    Εδώ δεν είναι blog του ΚΑΟΔ. Αν έχει λοιπόν κι εσύ το βίντεο βάλτου όποιον τίτλο θες και στείλτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με πανερυθραικο,αγορ και λαυριο μακακα.καλο θα ηταν να μην εχεις επιλεκτικη μνημη.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που 'σαι μακακα!! να σου δωσουμε κανενα φραγκο για τα εξοδα μετακινησης γιατι θα σε φανε τα ταξιδια. Βλεπω τη μια βδομαδα εισαι Ν. Ερυθραία, την αλλη Ρεθυμνο και την τριτη Δραμα. Ουτε ο φανατικοτερος οπαδος του ΚΑΟΔ να 'σουν. Που τις ξερεις ολες τις σφαγες? τα ειδες ή σου τα 'πε κανενα πουλακι? το μονο ευκολο ειναι οι χαμενοι να φωναζουν για διαιτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α2 basket σου τα επιστρεφω ολα!!!!! Στο ειπα και παραπανω. Οχι επιλεκτικα τα video με τις σφαγες. Αν εχεις τα αντερα βαλε και τα video με τις σφαγες του ΚΑΟΔ. Δε γεννηθηκαμε χτες!!!!! Τοσα χρονια φαγαμε την κατηγορια με το κουταλι. Ξαφνικα σε πιασανε οι ευαισθησίες? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΟΛΟΑΘΗΝΑΙΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ. ΚΑΟΔΑΡΑ Α1 ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ.(ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και δε μας ειπες και την ομαδα σου. ουτε για το 17-1 διαβασα τιποτα, ουτε για τους 1173 ποντους παθητικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρεμα παλικάρια... Και μην την βγαίνεις στην κόντρα. Επειδή κι εμείς είμαστε χρόνια στην κατηγορία (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ) πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου. Στο πα, αν έχει εικόνα από τις σφαγές που λες στείλτες να ανέβουν. Αλλά μην το παίζεις και μην το παίζεται παναγίες, γιατί οτις τέσσερις φορές που ανέβηκα πάνω έφυγα με νέα ρουχα από τις ροχάλες των χοντρών σας. Και στην τελική τι κόμπλεξ είναι αυτό; Αντί να λέτε σας γράφουμε όλους στα @@ μας, είμαστε πρώτοι και άντε πιάστε μας, το πάτε στην κόντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και συνεχίζω τόσο το βίντεο όσο και η ανακοίνωση του Λαυρίου στην προκειμένη, όσο φυσικά και η ανάρτηση που σπέυσατε να γβάλετε τη χολή σας, δεν αναφέρονται στον ΚΑΟΔ. Αλλά σε σφυρίγματα συγκεκριμένου διαιτητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και στην τελική (για να το κλείσω εδώ) αν δεν γουστάρεις αυτά που ανεβαίνουν στο blog ΜΟΥ, μην ξαναμπείς. Απλά τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ετσι σπυρο πεστα στους δραμιτινους που την ειδαν κατι.καοδακια μπορειτε να διμιουργησετε ενα δικι σας μπλογκ που να τα βλεπετε ολα οπως σας αρρεσουν......οσο για τον φιλο που ρωταει τι ομαδα ειμαι,του λεω οτι ειμαι α.γ.ο.ρ. και επιμενω οτι εχει κερδισει 3 ματς με την ευνοια των διαιτητων καθως με το λαυριο εδωσε 6 τεχνικες ποινες σε 7 λεπτα με τον αγορ τρωει ταπα ο κυριακοπουλος και αντι να παρουμε κατοχη ο διαιτητης ειδε οτι εβγαλε την μπαλα ο κυριακοπουλος!!!!!!!!!!!!ενω επισεις βγηκε με συνοπτικες διαδικασιες με 5 φαουλ εξω ο λατοβιτς(τουλαχιστων 4 ανυπαρκτα) και γενικα βοηθεια με καθε τροπο στον καοδ.μαλιστα σε μια φαση που δεν μπορεσε ο διαιτητης να βοηθησει τον καοδ ο τακιανος του εκανε νοημα και αυτος ανοιξε τα χερια του αινιγματικα σαν να του λεει τι να σου κανω?επισεις με τον πανερυθραικο ολοι ακουσαν τι εγινε στο τελος..........εμενα την ομαδα μου την εχουν σφαξει φετος 2 φορες με καοδ εντος και λαυριο εκτως αλλα τουλαχιστων οτι καταφερουμε θα ειναι με την αξια μας!!!!!!!!!!!!!!!οσο για τα καοδακια,αμα δεν τους αρεσει κατι στο ιντερνετ να μην μπαινουν,διοτι προκειτε για μια αφιλοκερδης προσπαθεια του σπυρου και μερικων αλλων παιδιων που χαρη σε αυτην γνωριζετε τα αποτελεσματα τον εκτως εδρας αγωνων της ομαδας σας λεπτο προσ λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μη μιλατε μονο για το λαυριο ειδατε τη σφαγη των ικαρων στις Σερρες περα απο την πλακα μας εσφαξαν ενταξει ξερω οτι δεν θα μας αφησουν να ανεβουμε αλλα οχι κι ετσι ΚΑΟΔ στις σερρες σε γουσταρουμε πολυ σε περιμενουμε σε 2 εβδομαδες για μια ματσαρα ασε τους φλωρους τους αθηναιους να μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το θέμα είναι η ξαφνική ευαισθησία του blog.
    Αν υποτίθεται ότι είναι ειδησεογραφικό, όφειλε να ποστάρει όλες τις ανακοινώσεις των ομάδων μέσα στη χρονιά για διαιτησίες.
    Ή έστω από τη στιγμή που ασχολήθηκε με το Λόουριο και την εμετική του ανακοίνωση, όφειλε να παρουσιάσει και την απάντηση του ΚΑΟΔ.
    Ήταν καθαρά μία προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων από το μπλογκ.
    Κρίμα γιατί τις ημέρες του live το 80% των συμμετεχόντων στο chat είναι φίλοι του ΚΑΟΔ.
    Δείξατε τα πραγματικά σας πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To email του blog είναι σε εμφανές σημείο ώστε να επικοινωνήσει όποιος θέλει μαζί μας. Εγώ δεν είδα ποτέ να φτάνει κάποια απάντηση του ΚΑΟΔ εκεί και γενικότερα δεν είδα κάποια επίσημη τοποθέτηση.
    Και προσοχή, το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. το blog ΔΕΝ είναι ενημερωτικό. Οι ειδήσεις υπάρχουν στα πολλά (και πολύ καλά) μπασκετικά sites (μπορείς να τα βρεις στα link μας). Εδώ είναι απλά ...χώρος σηυνάντησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν όλο το κειμενάκι του ποστ ήρθε από κάποιον φίλο του Λαυρίου και δημοσιεύθηκε έτσι, τότε σου δίνω κάποιο δίκιο. Αλλά έπρεπε να μπει στην αρχή μία σημείωση ότι το κείμενο δεν είναι δικό σου.

    Αν το κείμενο και η θέση για τη "σφαγή" είναι όντως δικιά σου, τότε μένω στη θέση μου για επιλεκτική ευαισθησία.
    Και για να το κλείσουμε, απάντηση του ΚΑΟΔ (όχι ανακοίνωση) δημοσιέυθηκε σε δύο site
    http://www.infobasket.gr/?p=16222
    http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=67017&t=1&c=14&w=0&m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ Ε ΤΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το παλικαρι απο τον ΑΓΟΡ να μη μιλαει για σφαγες.Ο Λατοβιτς συνεχιζει μεσα στο παιχνιδι (για το ΑΓΟΡ-ΚΑΟΔ μιλαω) με 5 φαουλ και κανουν ολοι τη παπια και θα μας πει οτι τον στησαμε....αυτα να τα λετε για αγωνες που δε βλεπει κανεις μπας και σας πιστεψουν.Ασε τη κλαψα τωρα.

    Οι Δραμινοι καλο ειναι να αφησουν τις παπαριες για κωλοαθηναιους κλπ...κωλοΕλληνες υπαρχουν παντου...και κωλοΔραμινοι και κωλοΑθηναιοι και κωλοοτιδηποτε τα τοπικιστικα σας κομπλεξ απ οπου και να στε να τα βγαλετε αλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα μη μας το παιζετε και αγιοι εκει στο Ρεθυμνο...τα χουμε μαθει τα κατορθωματα σας απο δικους σας παικτες που περασαν κι απο δω...ασε τωρα...Αυτα να τα λες σε κανενα που δεν γνωριζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΟD εισαι ασχετος μη μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μου αρεσει που εχεις επιχειρηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε φιλε καοδ,δεν βγαζω ακρη απο αυτα που λες.....επειδη ειμουν στο γηπεδο στο επιμαχο παιχνιδι σου λεω οτι εγινε πραγματικη σφαγη.οχι ομως και αδιαφορο το ντερμπι ανοδου..........οσο γι΄ αυτο που λες για τα τοπικιστικα.....ειναι το μονο που βγαζω ακρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε ξεκολήστε. Το "σφαγή κτλ" δεν το έβαλα εγώ. Ετσι ήταν το βίντεο. Απλά το εβαλα στο δικό μου ποστ για να έχει ο κόσμος μαι εικόνα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
    Επειδή πολλοί εδώ δεν καταλαβαίνεται τη διαφορά, πάω κι εγώ πάσο. Το βγάζω το βίντεο και όποιος θέλει να το δει ή να τσακωθεί ας πάει στο σάιτ του Λαυρίου. Γιατί μου φαίνεται παρεξηγούμαστε δίχως ουσιαστικό λόγο..
    Όσο για το αν είναι αντικειμενικό το blog φυσικά και δεν είναι. Είναι υποκειμενικό γιατί ακριβώς είναι blog και όχι ενημερωτικό σάιτ. Απλά επειδή και οι 16 ομάδες με αφήνουν παγερά αδιάφορο (μάλιστα θα έλεγα πως απ' όλες αυτές πιο πολύ τον ΚΑΟΔ συμπαθώ, γιατί μου θυμίζει την παλιά Α2), προσπαθώ να κρατάω απ' όλες ίδιες αποστάσεις. Αν έπαιζε η Χαλκίδα στην Α2 τότε ναι θα ήμουν μεροληπτικός.

    ΥΓ: Επειδή με έχουν κουράσει τα ανώνυμα σχόλια σας παρακαλώ από τα επόμενα post να γράφεται με όνομα ή ψευδώνυμο, γιατί μάλλον θα τα διαγράφω.
    ΥΓ1: Δεν το κάνω για εμένα, αλλά για τους υπόλοιπους αναγνώστες. Αλλωστε ως διαχειριστής μπορώ να δω ποιος και από που μπαίνει στο blog.
    Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ειναι δικό μου πρόβλημα το οτι δεν βγάζεις άκρη.Κι εγώ είδα το παιχνίδι και υπάρχει ολόκληρο το ματς στο ιντερνετ.Κι εγώ σου λέω οτι δεν έγινε σφαγή.
    Έτσι θα το πάμε;
    Μακάρι έτσι να ήταν οι σφαγές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ενταξει καοδ λεω να τελειωνουμε,αφου και οι 2 εχουμε αλλοι αποψη...................αφου εσυ ειλικρινα αυτο πιστευεις...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου