Αντιγράφουμε από το gentikoule.gr το κείμενο του καλού συναδέλφου και φίλου Μανώλη Σαρρή…

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται να ταράξει την ηρεμία και το κλίμα στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς χθες το βράδυ, δύο αθλητές δημιούργησαν φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς επειδή είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!
Οι δύο αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα τους πέρασαν χειροπέδες επειδή κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και επειδή ο ένας εκ των δύο είχε στην κατοχή του μια απομίμηση όπλου!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των δύο αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μπλέχτηκε σε φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί του Ηρακλείου – έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ – με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροεπεισόδιο! Στην συνέχεια, κάλεσε συμπαίκτη του ζητώντας του “βοήθεια” ενώ την ίδια ώρα απεύθυναν τον λόγο στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού επειδή τους πέταξαν έξω! Ο δεύτερος αθλητής του ΟΦΗ έφτασε στο κέντρο κρατώντας μαζί του μια απομίμηση όπλου ενώ την ίδια κατέφτασε και η αστυνομία που συνέλαβε τους δύο αθλητές.
Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ντροπιαστικό γεγονός για τον ΟΦΗ και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας καλούνται να πάρουν αποφάσεις για μέλλον τους στην ομάδα…