Αν και σπάνια αντιγράφω κομμάτια ιστοσελίδων, το συγκεκριμένο το θεωρώ υποχρέωση μου να το αντιγράψω.
Από το basketblog:
"Του Γιώργου Νικολάου
H AEK αντιμετωπίζει το μεσημέρι με σύνθεση ανάγκης τον Αμύντα, ίσως στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς ελέω συνθηκών, αλλά τούτο δεν καθόλου δεν επηρεάζει το "γεγονός της ημέρας". Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και οιΓεωργαντζόγλου - Σταματιάδης έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως είναι γνωστό, και αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της Έλλης Κωνσταντουδάκη με "ενός λεπτού σιγή".
Η νεότερη είδηση είναι, ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ προσκάλεσαν τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη να παραστεί στην αναμέτρηση της Ζωφριάς, η οποία θα είναι αφιερωμένη στηναδικοχαμένη κόρη του. Ο "Πατριάρχης" της αθλητικής δημοσιογραφίας και κυρίως τουρεπορτάζ της ΑΕΚ, πιθανότατα, θα δώσει το "παρών"! Μαζί του η χαροκαμένη σύζυγος του,Κυριακή, και ο γιος τους Αντώνης.
Η οικογένεια Κωνσταντουδάκη βιώνει μία τραγωδία διαρκείας, αλλά η παρουσία τους στη Ζωφριά δίνει τη ξεχωριστή ευκαιρία στους φίλους της ΑΕΚ που θα σπεύσουν στο γήπεδο να τη στηρίξουν ηθικά. Και να μαλακώσουν έστω για δευτερόλεπτα τον βαρύ πόνο που πλακώνει τη ψυχή του Φ.Κ. και των οικείων του".