Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι χρόνο το πείραμα της συνύπαρξης του Απόστολου Τσιπίδη με το Παγκράτι δεν ευδοκίμησε. Ο επίδοξος επενδυτής, έστω και αν η ανακοίνωση της ομάδας τον ανέφερε ως «επενδυτή», δε θα συνεχίσει να κάνει το κουμάντο (και πιθανότατα να πληρώνει) στην ομάδα. 
Πάντως τους δύο περίπου μήνες που υπήρξε στην ομάδα απ’ όσο ξέρουμε είχε φροντίσει να βάλει δικούς του ανθρώπους στις λειτουργικές θέσεις ενώ έκανε και τις απαραίτητες επαφές για παίκτες. 
Πάντως κατά τη γνώμη μας το πιο αστείο δεν είναι το ότι δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία, άλλωστε δεν περιμένα κάτι τέτοιο, αλλά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Παγκράτι. 
Όπως λέει και το ρητό άλλωστε, το δις εξαμαρτείν… 
Η ανακοίνωση της ομάδας: "Το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ανακοινώνει , όπως κατ' απόλυτη πλειοψηφία αποφάσισε, την διακοπή της οποιασδήποτε συνεργασίας με τον επίδοξο "επενδυτή" κο Απόστολο Τσιπίδη. Στο σύντομο , ευτυχώς, χρονικό διάστημα που ο κος Τσιπίδης λειτούργησε ως επικεφαλής και μοναδικός χρηματοδότης της επιτροπής μπάσκετ πρόλαβε να κλείσει σημαντικές συμφωνίες με παίκτες, προπονητές και στελέχη διοικητικής υποστήριξης φροντίζοντας παράλληλα να δίνει και τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα σε κάθε του κίνηση. Δυστυχώς όμως μέρος των συμφωνιών αυτών αφορούσαν και τις υποχρεώσεις του ιδίου προς κάθε αντισυμβαλλόμενο, υποχρεώσεις τις οποίες παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις του για άμεση τακτοποίηση ουδέποτε υλοποίησε. Επειδή λοιπόν η συνεργασία μας με τον κο Τσιπίδη είχε ως μοναδικό σκοπό την ωφέλεια του συλλόγου κι επειδή από τα ως τώρα δεδομένα , και παρά τις συνεχείς πιστώσεις χρόνου που του δόθηκαν, ήταν φανερό πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί., Αποφασίσαμε την διακοπή της συνεργασίας σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας, και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγάπη των φιλάθλων μας προς την ομάδα , και το Ελληνικό μπάσκετ που εθελοντικά υπηρετούμε άλλά και τους εαυτούς μας που ως ερασιτέχνες παράγοντες ασχολούμαστε με τον σύλλογο της συνοικίας μας και της καρδιάς μας για να δώσουμε και ΟΧΙ για να πάρουμε απ'αυτόν. Από αυτή την δυσάρεστη εμπειρία βγαίνουμε πιο δυνατοί και απόλυτα ενωμένοι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιο λογικοί και πιο προσεκτικοί στηριζόμενοι κατ' αποκλειστικότητα στο μεράκι και στην αγάπη των Παγκρατιωτών για να διατηρήσουμε τον Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ζωντανό και δυνατό".