Νιπεργιάλης και Νοέας στον Κόροιβο!

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας και στη δεύτερη συμμετοχή του στην Α2. Θυμίζουμε πως με την ομάδα της Αμαλιάδας είχε συμφωνήσει ο Κώστας Οικονομάκης αλλά λόγω προσωπικών θεμάτων δε μπόρεσε εν τέλει να αναλάβει την ομάδα.
Παράλληλα ο Κόροιβος ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή, που δεν είναι άλλη από τον Πέτρο Νοέα. Ο 25χρονος φόργουορντ έπαιζε πέρυσι στην ΑΕΚ.

Οι ανακοινώσεις:
"Το τμήμα καλαθοσφαίρισης  ολοκλήρωσε  την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας  του αθλήτή Νοέα Πέτρου για την αγωνιστική σεζόν 2012-13.Το τμήμα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κοροίβου και του εύχεται υγεία ,επιτυχίες και καλή διαμονή.Παράλληλα  συνεχίζονται  με εντατικό ρυθμό οι προσπάθειες για στελέχωση του ρόστερ της ομάδας ,κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο".


"Το τμήμα καλαθοσφαίρισης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Βασίλη Νιπεργιάλη για την τρέχουσα σεζόν.Ο Βασίλης κάνοντας πραγματική υπέρβαση των υποχρεώσεων του, στοιχήθηκε μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να αναδείξουν  αυτό που γίνεται εδώ και 10 χρόνια σε αυτό τον νομό της Ελλάδας ,από τον Κόροιβο.Για όλους εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα η παρουσία του Βασίλη Νιπεργιάλη στην θέση του προπονητή  ήταν διακαής πόθος και όλοι είμαστε χαρούμενοι γιαυτό.Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προπονητή μας και καλούμε όλους του φίλους της ομάδας να σηκώσουν μανίκια ,βοηθώντας με όποιο τρόπο επιθυμούν στην προσπάθεια που κάνει το αθλητικό  καμάρι του νομού μας για να σταθεί σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο της  Α2'Εθνικής κατηγορίας".

Σχόλια