Του Άρη Μπάρκα (από το www.eurohoops.net)

Η παρέλαση των παραγόντων του ΝΒΑ συνεχίζεται στην Ελλάδα, αφού ο Γιάννης Αντετοκούμπο μοιάζει να είναι ένα πιο καυτά νέα ονόματα από την Ευρώπη σε σχέση με το ΝΒΑ. Εκπρόσωπος της Γιούτα ήταν παρών στο ματς του εφηβικού πρωταθλήματος όπου ο 18χρονος παίκτης του Φιλαθλητικού έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό την Δευτέρα, 1η Απριλίου, και την Τετάρτη, 3 Απριλίου, ο Αντετοκούμπο θα αγωνιστεί με την κανονική ομάδα μπροστά σε μια γνώριμη φιγούρα του ΝΒΑ.

Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Εϊντζ, μαζί με τον βοηθό τζένεραλ μάνατζερ Ράιν ΜακΝτόνα, θα ταξιδέψουν στον Βόλο προκειμένου να δουν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση του Φιλαθλητικού με την τοπική Νίκη. Ένας… σημαντικός θεατής θα βρίσκεται στην εξέδρα.
Πολλοί ακόμα έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα και ανάμεσα στους πρώτους ήταν ο γιος του Εϊντζ, Όστιν, ο οποίος είναι διευθυντής αγωνιστικού προσωπικού των Σέλτικς. Φυσικά ο Αντετακούμπο όχι μόνο θα δηλωθεί στο ντραφτ, αλλά αναμένεται να μην αποσύρει το όνομα του από την διαδικασία.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Ο Φιλαθλητικός νίκησε τη Νίκη Βόλου με 75-70, ο Αντετοκούμπο είχε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες και ο Εϊντζ σημείωνε καθισμένος δίπλα από το παρκέ ανάμεσα στον πάγκο των φιλοξενουμένων και τη γραμματεία. Όταν οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν, οι οπαδοί τους άρχισαν να βρίζουν τους νικητές και τον Εϊντζ, πιστεύοντας ότι ήταν κάποιος που είχε σχέση με τον Φιλαθλητικό. Όταν τους εξήγησαν ποιος είναι, άρχισαν να του φωνάζουν ότι όλος ο Βόλος στηρίζει τους Λέικερς.