(Πηγή: basketnews.gr)
Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο νεοφώτιστος στην Α2 Φίλιππος καθώς προχώρησε στην απόκτηση τριών παικτών με εμπειρία στην κατηγορία. Συγκεκριμένα κάτοικοι Βέροιας θα είναι οι Γιώργος Μαυρογιάννης, Ανδρέας Σιζόπουλος και Μπράνισλαβ Τόμιτς!

Η ανακοίνωση της ομάδας
«Η επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Μαυρογιάννη Γιώργου, Σιζόπουλου Ανδρέα και Branislav Tomic οι οποίοι και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός (1) έτους. Πρόκειται για τρείς παίχτες οι οποίοι αποτελούν την αρχή των μεταγραφών που θα ακολουθήσουν ώστε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2.
Ο Μαυρογιάννης Γιώργος είναι 22 ετών έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται ως play maker. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Νίκης Βόλου στην Α2 κατηγορία κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στο παρελθόν υπήρξε διεθνείς με τις ομάδες παίδων και εφήβων.
Ο Σιζόπουλος Ανδρέας είναι 30 ετών έχει ύψος 1.90. Ο «πολυθεσίτης» γκάρντ ξεκίνησε την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕΚΤ, Παπάγου, Μίλωνα, Νήαρ Ηστ, ΙCBS, Αρκαδικό και Πανερυθραϊκό. Ο Κύπριος διεθνής ξεχωρίζει για την έφεση του στο σκοράρισμα και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας.
Ο Σέρβος σέντερ Branislav Tomic (Μπράνισλαβ Τόμιτς) είναι 32 ετών, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δύο θέσεις των ψηλών (4 και 5). Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό Αμαλιάδας ενώ αγωνιζόταν και στην SCM CSU CRAIOVA basketball team (Romania-Division A)».