(Πηγή: http://www.arcadikosbc.gr/)
Μετά τις κληρώσεις για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και του Κυπέλλου Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης σχολίασε από την πλευρά τους τις κληρώσεις.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο 31χρονος τεχνικός έχουν ως εξής:
«Είναι πολύ ευχάριστο ότι θα ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας.
Όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στη Βέροια, είναι ένα παιχνίδι στο μέσο της προετοιμασίας μας και απέναντι σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος στην Α2 κατηγορία.
Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και θα είναι ουσιαστικά ένα πρώτο τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας μας.
Στην κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν θεωρούμε πώς η σειρά των αγώνων θα παίξει τόσο καθοριστικό ρόλο. Η πρεμιέρα αργεί πολύ ακόμη και το πιο σημαντικό για μας είναι να φτάσουμε ως εκεί χωρίς ατυχίες και με υγεία δουλεύοντας καθημερινά στο γήπεδο.

Πολλές ομάδες είναι ακόμη σε διαδικασία σχηματισμού των ρόστερ τους, οπότε είναι πολύ νωρίς να πούμε το παραμικρό για το πρωτάθλημα»