(Πηγή: ermislagada.gr)
Μια απίστευτη γιορτή χωρίς κανένα προηγούμενο έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου για την ενίσχυση του Ερμή Λαγκαδά!

Η επιστροφή του Αντώνη Ρέμου μετά από 12 χρόνια στον Λαγκαδά, έγινε ύστερα από τη διάθεσή του ιδίου να ενισχύσει τον αθλητισμό του τόπου που μεγάλωσε και φυσικά του Ερμή Λαγκαδά, στον οποίο και αγωνίστηκε μικρός!


 kosmos4Πάνω από 6000 φίλοι και συντοπίτες του (εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια), βρέθηκαν στα Λουτρά Λαγκαδά για να απολαύσουν το δικό τους παιδί, το καμάρι όλου του Λαγκαδά!
Εκείνος, μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης, τραγούδησε για 2,5 ώρες ασταμάτητα, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.
remosplaymaker3Ιδιαίτερη συγκίνηση στον μεγάλο τραγουδιστή προκάλεσε η βράβευσή του από τον Ερμή Λαγκαδά όπου και του παραδόθηκε μια φανέλα του συλλόγου με το όνομά του, ενώ ο πρόεδρος του Ερμή κος Δημήτρης Χρηστίδης τον ανακοίνωσε ως το επόμενο play maker της ομάδας!

remosplaymaker4Δείτε το βίντεο …  http://www.youtube.com/watch?v=sJAqatAp9dE (πηγή tlife.gr)
Ο Αντώνης Ρέμος έκανε αναφορά τόσο στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και στις συγκυρίες που τον οδήγησαν στο να γίνει τραγουδιστής. Στο σημείο αυτό αφιέρωσε ένα τραγούδι σε ένα πολύ μεγάλο παράγοντα του Λαγκαδά, τον «Θανασάρα» που έφυγε πρόωρα από κοντά μας καθώς ήταν αυτός που πήρε από το χέρι τον Ρέμο και τον έκανε τραγουδιστή! Δείτε το βίντεο … http://www.youtube.com/watch?v=-IfW63xycK8 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή και η οικογένεια του Αντώνη Ρέμου που ζει μόνιμα στον Λαγκαδά . Η μητέρα του, λύγισε όταν ο γιος της, της αφιέρωσε το γνωστό τραγούδι  «Της Γερακίνας Γιος».

Κλείνοντας τη συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε σε όλους τους συντοπίτες του το γνωστό του τραγούδι «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ενώ έντονα συγκινημένος τόνισε ότι ο Λαγκαδάς αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει ούτε τον τόπο του, ούτε φυσικά τον σύλλογο που έχει φορέσει μικρός τη φανέλα του!