(Πηγή: www.bluearena.gr)
Ο Στέφανος Πέρκος μαζί με άμεσο συνεργάτη του Θωμά Κωστόπουλο θα καθοδηγήσουν τον Ηρακλή τη προσεχή σεζόν στην Α2. Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στη «Bluearena» αναφέρθηκε στη πορεία της προετοιμασίας αλλά και στις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Για το πώς κυλάει έως τώρα η προετοιμασία ο Πέρκος ανέφερε: «Αυτή τη περίοδο η ομάδα είναι πάρα πολύ κουρασμένη. Οι καθημερινές διπλές προπονήσεις αλλά και τα συνεχή φιλικά έχουν κουράσει σωματικά τους παίκτες. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο. Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε τους ρυθμούς και να συνεχίσουμε λίγο πιο χαλαρά τις προπονήσεις».

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στις δύο αναμετρήσεις απέναντι σε Κοζούφ και Μαχητές Δόξας Πεύκων για το τουρνουά των Μαυροσκουφείων δήλωσε: «Απέναντι στη Κοζούφ Γεβγέλιτσα τα πήγαμε εξαιρετικά. Βγάλαμε ενέργεια και σε όλη τη διάρκεια και ήμασταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αντιθέτως απέναντι στους Μαχητές ήμασταν κάκιστοι. Μας βγήκε η κούραση και ήμασταν τρομερά άστοχοι. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση».

Στη συνέχεια ο κόουτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα προσθήκη: «Αναζητούμε έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις «3» και «4». Χρειαζόμαστε ενίσχυση εκεί και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να τον έχουμε αποκτήσει. Δεν βιαζόμαστε πάντως και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».