(Πηγή: www.kap-bc.gr)
Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Ανδρέα Ψαρόπουλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Ανδρέας την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στα σαλόνια της Α1 με τη φανέλα του ιστορικού Περιστερίου και είναι ο δεύτερος παίκτης -μετά τον Νίκο Ματζιώρη- που φορά τη φανέλα της ΚΑΠ έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ που εκτελεί με την ίδια ευχέρεια τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση, ο οποίος θα συμβάλει τα μέγιστα στην ΚΑΠ με την ποιότητα και την εμπειρία του.
Προτού κάνει το μεγάλο άλμα για την Α1 και το Περιστέρι, ο 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε δύο σπουδαίες σεζόν (2010-2012) -η πρώτη στην Α2 και η δεύτερη στην Β' Εθνική- με τα χρώματα της Νήαρ Ηστ όντας εκ των κορυφαίων της άλλοτε ομάδας του. Επίσης, έχει περάσει με επιτυχία από τον Πιερικό Αρχέλαο (2009-2010, Β' Εθνική), την ΑΓΕ Χαλκίδας (2008-2009, Β' Εθνική), την Καβάλα (2007-2008, Γ' Εθνική) και τον Δούκα (2006-2007, Α2), ενώ αγωνίστηκε και στις Ακαδημίες του Περιστερίου.
Η διοίκηση της ΚΑΠ καλωσορίζει τον Ανδρέα Ψαρόπουλο στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη μελανόλευκη φανέλα!

Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΚΑΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: "Δίχως αμφιβολία, η επιλογή μου να μετακινηθώ στην ΚΑΠ ήταν απ' τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη... Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΚΑΠ! Οφείλω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν εξαρχής. Απ' την πλευρά μου, θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας μας. Είμαστε πανέτοιμοι για σκληρή δουλειά και είμαι πεπεισμένος ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν! Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και μία σπουδαία σεζόν!".