(Πηγή: www.kavalabc.gr)
Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Καλαμίτσα, ο καθιερωμένος Αγιασμός από την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, παρουσία του πρόεδρου της ομάδας, κ.Κώστα Παπακωνσταντίνου, ενώ σύσσωμο παραβρέθηκε το Δ.Σ. της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ.Παπακωνσταντίνου μεταξύ των άλλων τόνισε: "Η προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της ομάδας, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην πατρίδα μας είναι μεγάλη. Άλλωστε είμαστε η μόνη ΚΑΕ από το πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ που υποβιβαστήκαμε και δηλώσαμε συμμετοχή στην Α2...

Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και φέτος, όπως άλλωστε το κάνει χρόνια τώρα. Στόχος μας είναι και πάλι να ανεβούμε και να μείνουμε "για πάντα στην Α1"!

Από τη μεριά του ο τεχνικός της ομάδας, κ.Θωμάς Νίκου τόνισε: "Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και εμείς καλούμαστε να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι. Να ξέρουν όλοι πως θα δώσουμε τη μάχη σε κάθε παιχνίδι, με μοναδικό στόχο μας την άνοδο".

Από τη μεριά των παικτών, οΣωτήρης Καραποστόλουδήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που μόνο χαρές μου έχει χαρίσει. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για το στόχο μας, που είναι να επιστρέψουμε στην Α1", ενώ ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, τόνισε: "Γνωρίζοντας την κατηγορία, εγώ, αλλά και τα άλλα παιδιά, ήρθαμε να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται".

>>> Δείτε φωτογραφίες εδώ