Η επιστροφή του Βασίλη Βαγενά ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ. Με την προσθήκη του οι Κρητικοί αναμένεται να δυναμώσουν ιδιαίτερα κοντά στο καλάθι, άλλωστε στην προηγούμενη θητεία του ήταν πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος μπλοκέρ του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ομάδας: Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Βαγενά. Ο Βασίλης επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συλλόγου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Βασίλης Βαγενάς δήλωσε στο ofibc.gr: «Η επιστροφή μου στον ΟΦΗ μου φαίνεται σαν όνειρο αυτήν την στιγμή. Οι καιροί και οι καταστάσεις είναι δύσκολες και για αυτόν τον λόγο θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Θέλουμε να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Μάνο Σφακιανάκη και τον Μάνο Ξημέρη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Έρχομαι για να βρω φίλους και παλιούς γνωστούς».