Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Πάνου Φιλιππάκου (19, 2.03). Ο νεαρός σέντερ προέρχεται από τον Δούκα, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή, κάτι που τον έφερε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών το φετινό καλοκαίρι. Εξάλλου, έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα των "Εκπαιδευτηρίων Δούκα" την αγωνιστική περίοδο 2011-'12.


Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Πάνος Φιλιππάκος τόνισε: "Το Ψυχικό είναι μία οικογένεια. Πρόκειται για μία εξαιρετική προοπτική τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, την οποία θέλω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έχοντας, άλλωστε, δίπλα μου παίκτες με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο θα μπορέσω να εξελιχθώ και να μάθω πολλά.

Το περιβάλλον είναι ιδανικό για να μπορέσει κάποιος να παίξει μπάσκετ, ενώ και το κλίμα μεταξύ των παιδιών είναι εξαιρετικό. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τη φετινή σεζόν. Επιθυμία μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει τους στόχους της".