O Σπύρος Βασιλείου γράφει για τη «νέα σελίδα» στο BasketA2, καλωσορίζει τα νέα πρόσωπα και υπόσχεται όρεξη για την Α2!
Επίσης θυμάται τον «Σκηνοθέτη» και τις «B-Movies», ενώ προαναγγέλλει τις αλλαγές και στη... Retro έκδοση του blog! 



Κανονικά αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έχει γραφτεί... τέσσερα χρόνια πριν, τον Σεπτέμβρη του 2009 όταν έβγαινε στον αέρα το συγκεκριμένο μπλογκ. Δεν πειράζει όμως, γνωριστήκαμε στην πορεία και ειδικά τα απογεύματα του Σαββάτου κάναμε καλή παρέα! 
Πλέον, μπαίνοντας στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του το blog τρία πράγματα είναι σίγουρα και βέβαια νομίζω πως τα ξέρετε. Λειτουργεί αποκλειστικά από... μεράκι, όχι μόνο δικό μου, αλλά όλων εκείνων που είναι πχ τα Σάββατα στο γήπεδο και ενημερώνουν για τα σκορ του live. Δεν έχει «αποδώσει» ούτε ένα ευρώ και ούτε πρόκειται γιατί απλά είναι ένας χώρος για να κάνουμε το κέφι μας, άλλωστε λειτουργεί παράλληλα με τις εκάστοτε δουλειές μας. Και τρίτον, υπάρχει ακόμα η όρεξη και η διάθεση να ασχολούμαστε με την Α2. 
Σε αυτή τη νέα περίοδο, λοιπόν, θέλω να καλωσορίσω στο blog δύο καλούς φίλους, τον αρχαιότερο όλων μας Γιάννη Ευδαίμων και τον -παλιότερο από εμένα- Στέλιο Παρθενάκη. Δέκα και πλέον χρόνια είμαστε «συνοδοιπόροι» στο ρεπορτάζ της Α2, από τα Μέσα που δουλέψαμε. Επίσης, επί της ευκαιρίας ένα ευχαριστώ τον... «Σκηνοθέτη», που με τις «B-Movies» του μας έβαζε στα άδυτα της Β’ Εθνικής. Τον «ψήνουμε» να το κάνει και φέτος! 
Η σεζόν που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες με την πρώτη φάση του Κυπέλλου, αναμένεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, με όσες ομάδες τουλάχιστον αντέξουν. Αλλά αυτά θα τα λέμε όλο το χειμώνα. Θα τα λέμε και θα τα σχολιάζουμε παρέα.
Καλή (μας) αρχή λοιπόν... 
 ΥΓ: Το «αδερφάκι» του blog, το BasketA2 Retro θα ανανεωθεί σύντομα, καθώς όλο αυτόν τον καιρό μαζεύαμε υλικό, ειδικά σε φωτογραφίες και δημοσιεύματα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν πολλά ωραία....
* Με τον Σπύρο Βασιλείου «συναντιόμαστε» διαδικτυακά και μέσω του SentraGoal