Ο Στέλιος Παρθενάκης γράφει στο blog του για τα δείγματα που έχουν δώσει οι ομάδες της Α2 μετά από τέσσερις αγωνιστικές και αναλύει τα πρώτα συμπεράσματα για τους 14 μονομάχους της κατηγορίας...



Άλλη μία γεμάτη συγκινήσεις αγωνιστική είχαμε για την Α2. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι πολύ δύσκολα δε θα είναι στις ομάδες που θα ανέβουν και ο Κόροιβος  Αμαλιάδας έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Το Ψυχικό είναι και αυτό αήττητο, αλλά μάλλον κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει.
 Και πάμε στους υπόλοιπους. Ο Φίλιππος Βέροιας από τη Βόρεια Ελλάδα είναι ο πιο δυνατός ως τώρα ακολουθεί με μία ήττα. Ο Ηρακλής παρά τις απουσίες πέτυχε σπουδαία νίκη και ο ΟΦΗ ξέσπασε κόντρα στην Καβάλα που δε πείθει ως τώρα. Για τον Ερμή Λαγκαδά, θα χρειαστεί χρόνο, ενώ  θέλει νίκες για να μείνει μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Πολύ δύσκολα να ξεχωρίσουν από νωρίς οι ομάδες που θα πέσουν πλην της Αγίας Παρασκευής. Το φετινό πρωτάθλημα είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό από όλα τα πρωταθλήματα και αυτός που θα αργήσει να γνωρίσει ήττα θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα. Ξέσπασμα επιτέλους από τους Ικάρους Σερρών, που πέτυχαν μεγάλη νίκη μέσα στο Φιλαθλητικό. Θα είναι καλύτερη η ομάδα του Οικονόμου αγωνιστική με αγωνιστική.
 Υπάρχουν πολλά δυνατά παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική και όλες οι ομάδες δε μπορούν να θεωρήσουν ότι θα έχουν εύκολη νίκη. Και φυσικά μετά τα Χριστούγεννα θα φανεί ποιες θα αντέξουν και οικονομικά, αφού στα λόγια οι πληρωμές είναι εύκολες. ΑΕΚ και Κόροιβος πάντως έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα!