Ο Στέλιος Παρθενάκης γράφει στο blog του για το… χρώμα που πήρε το πρωτάθλημα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις ενώ στέκεται ιδιαίτερα στα όσα συμβαίνουν στη Βέροια.




Η Α2 πήρε φωτιά για τα καλά, η νίκη της Καβάλας, η ήττα του Ψυχικού και οι φήμες που άρχισαν πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος για απληρωσιές και άλλες δυσλειτουργίες (όταν μαθαίνουμε μια φήμη τη διασταυρώνουμε και δεν κάνουμε ότι μας λένε οι μάνατζερ), ήταν αρκετά για να δώσουν χρώμα στο πρωτάθλημα. 
Η ΑΕΚ δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά και επιβεβαιώνει το κανόνα του φαβορί. Ο Ηρακλής έκανε ζημιές εκτός και επειδή δεν έχει άγχος και βγάζει υγεία θα κάνει και άλλες ζημιές. Σε πολλές έδρες ισχύει ο νόμος του «εδώ είναι η έδρα μου» και κάνω ότι θέλω, αλλά αυτό είναι γνωστό χρόνια στην Α2. Ποιος θα ακολουθήσει την ΚΑΠ στον υποβιβασμό; 
Oι Ίκαροι φαντάζουν πιθανή ομάδα αλλά δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Ο Ερμής έστω και δύσκολα θα μείνει, ενώ ο Φιλαθλητικός φαίνεται ότι από τις αγαπητές ομάδες της ομοσπονδίας. Θα μπούνε και άλλοι στο κόλπο της παραμονής. Από τη 7η θέση και μετά όλα είναι πιθανά. Στη Βέροια πάντως τα χουν πάρει στο κρανίο με τα δημοσιεύματα και ετοιμάζουν αντεπίθεση. Οπότε μας περιμένει ένας πολύ ενδιαφέρον δεύτερος γύρος. Αν μάλιστα η ΑΕΚ νικήσει στο Ψυχικό, τότε παίρνει φωτιά και η κορυφή. Ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!