Η επιθυμία των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να στεγαστεί το μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου στο κλειστό του Γαλατσίου, είναι δεδομένη και προς αυτή την κατεύθυνση έγινε και η συνάντηση με τον Δήμαρχο της περιοχής.



Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο με τον τελευταίο να δείχνει θετικός προς το ενδεχόμενο να χρησιμοιποιήσει η Ένωση το συγκρότημα της περιοχής.

Ωστόσο ακόμα και αν συμφωνηθεί, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ, χρειάζεται... δουλειά καθώς οι εγκαταστάσεις είναι ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό «ανενεργές». Θυμίζουμε πως εκεί έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν η Ένωση.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις».

To διαβάσαμε στο SentraGoal.gr