Ταξίδι στη Αμαλιάδα, με σκοπό την «ζημιά»!

Η νίκη επί του Λαυρίου, έφτιαξε κι άλλο την διάθεση των παικτών του Νίκου Οικονόμου, για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά δεν εφησυχάζει κανέναν, στους Ικάρους. Σκοπός σε κάθε ματς είναι νίκη και αυτό θα διεκδικήσουν οι «κυανοκίτρινοι» κόντρα στον Κόροιβο, το Σάββατο 22/2 στις 17:00 το απόγευμα. 




Η προετοιμασία της ομάδας, κύλησε ικανοποιητικά και αυτή την εβδομάδα, χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με το staff να δουλεύει εντατικά στο σκάουτινγκ προκειμένου οι παίκτες να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» στο παρκέ του κλειστού της Αμαλιάδας. Άπαντες γνωρίζουν ότι ο Κοροιβος μπορεί να είναι μια δυνατή ομάδα με υψηλούς στόχους αλλά μέσα από τις Σέρρες, πέρασε πολύ δύσκολα. Άμυνα και συγκέντρωση, το ζητούμενο για τους Σερραίους.

Η αποστολή ταξιδεύει το πρωί, οδικώς για την Αμαλιάδα, και θα επιστρέψει μετά το πέρας του αγώνα, το Σάββατο. Το κλίμα «φτιάχτηκε», ακόμα παραπάνω την περασμένη Τετάρτη, καθώς ο coach Οικονόμου γιόρτασε μαζί με την ομάδα, τα 41α γενέθλια του, δεχόμενος ευχές και πειράγματα, από μέλη της διοίκησης και των παικτών.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, κ. Αριστείδης Αθανασιάδης, βρέθηκε καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του ΔΙΚΤΥΟ Τv και τον αθλητικό συντάκτη Κώστα Δελη και μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Μάλιστα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, στον Σερραίο coach, θέλοντας τον, και του χρόνου στο τιμόνι των Ικάρων.

Σχόλια