Για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε στο Kavala.bc ο τεχνικός της Ε.Κ.Καβάλας, κ.Γιάννης Τζήμας. Ο Λαρισαίος προπονητής τόνισε πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι το πιο δύσκολο που καλείται να δώσει η ομάδα του από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και ξεκαθάρισε πως μόνο με ενέργεια και πάθος, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει κόντρα στον αγωνιστικό φανατισμό των γηπεδούχων.

Κύριε Τζήμα είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ;«Το Σάββατο έχουμε να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο και το δυσκολότερο, από τη μέρα που ήρθα στην Καβάλα. Ίσως είναι η πρώτη φορά στους τρείς μήνες που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία, που δεν είμαστε, θεωρητικά τουλάχιστον, το φαβορί της συνάντησης. Η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο μας είχε κερδίσει στην Καβάλα και αυτή η ήττα μας πόνεσε πολύ και ακόμη μας πονάει».

Πόσο σας προβληματίζει το «καυτό» κοινό της ΑΕΚ;«Κοιτάξτε, η έδρα παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στην Α2 και θεωρώ πως θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Έχει φανατικό κοινό και πάντα τη βοηθάει, ξέρουμε άλλωστε τι θα συναντήσουμε. Από την άλλη εμείς σε αυτούς τους τρείς μήνες έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα να διορθώσουμε και να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες. Έχουμε φυσικά και τα σκαμπανεβάσματα μας, όπως όλες οι ομάδες, όμως αυτά είναι απόρροια των συνεχόμενων μεγάλων τραυματισμών που έχουμε και δε μας αφήνουν να ηρεμήσουμε. Mας έχουν ρίξει πίσω αυτοί οι τραυματισμοί και δε μας αφήνουν να ησυχάσουμε».

Που πιστεύετε πως θα κριθεί το μάτς στην ΑΕΚ;«Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο, παρά τους τραυματισμούς μας, πάθος και ενέργεια, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε στο παιχνίδι αυτό, κόντρα στον αγωνιστικό φανατισμό της ΑΕΚ. Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και έτσι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει, δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».


• Η αποστολή της ΕΝ.Κ.Καβάλας αποτελείται από τους: Αγγελακόπουλο, Κατσαρέ, Κρστέφσκι, Καραποστόλου, Καλαμπάκα, Καραθανάση, Τότσιο, Παπαρέγκα, Βελισσαρίου, Γκέλιο, Καλάιτζίδη, Μαρμαρινό.