Η Αγία Παρασκευή θα δοκιμαστεί στη Βέροια (Σάββατο, 17:00) κόντρα στον Φίλιππο, σ' ένα παιχνίδι από το οποίο ο Δημήτρης Αποσκίτης περιμένει "να συνεχίσουμε να… χτίζουμε πάνω στα θεμέλια που έχουμε βάλει με τις τελευταίες εμφανίσεις μας".


Ο τεχνικός της ΚΑΠ θέλει "να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας". Ποιο είναι αυτό; "Όλοι συζητούν για το αν και κατά πόσο η ομάδα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία. Κάνουν προσθαφαιρέσεις, υπολογισμούς, οι οποίοι είναι μακριά από εμάς.

Θέλουμε να διαμορφώσουμε εκείνο το πλαίσιο, πάνω στο οποίο θα πατά η ομάδα από εδώ και πέρα. Σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουμε χαράξει τους άξονες, έχουμε εκπονήσει το πλάνο μας και θέλουμε να το φτάσουμε ως το τέλος. Αν συμβεί αυτό χωρίς παρεκκλίσεις, τότε θα έχουμε πετύχει, ανεξάρτητα με το τι καταγράφει ο βαθμολογικός πίνακας".

Καλή συνέχεια Μίκο

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΠ αναφέρει: "Η ΚΑΠ Αγία Παρασκευή θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει, χωρίς τη συμμετοχή του Μίκο Γκολούμποβιτς. Η μεταξύ μας σχέση έφτασε στο τέλος της. Ευχόμαστε στον Μίκο καλή συνέχεια στην καριέρα του".