Ο Σάκης Καρύδας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τρίπολη με 23 πόντους και 9 ασίστ, όντας πλέον έτοιμος για το σπουδαίο αυριανό ματς κόντρα στην πρώτη ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Κόροιβου.

Για το διπλό στην Τρίπολη: "Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Αρκαδικός. Για να έχει αντίκτυπο το διπλό μας θα πρέπει να κερδίσουμε και το Σάββατο τους Ίκαρους Σερρών και γενικά να κάνουμε ένα σερί παιχνιδιών, κάτι που είναι και ο στόχος μας εδώ και καιρό".

Για τον αγώνα με τους Ικάρους Σερρών "Θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Οι Σέρρες είναι χαμηλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς είναι καλή ομάδα και θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2. Από την αρχή μέχρι το τέλος θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να έρθει η νίκη. Είναι απαραίτητο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας γιατί παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι".

Για κόσμο του Κοροίβου: "Ήταν πολύ σημαντικό που ήρθαν αυτοί οι 50 στην Τρίπολη και μας βοήθησαν τόσο πολύ. Απομένουν έντεκα παιχνίδια, τα έξι εκ των οποίων είναι στην έδρα μας και τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν τελικούς. Είμαστε κοντά στις προνομιούχες θέσεις και το γήπεδο θα πρέπει να είναι ασφυχτικά γεμάτο. Ο κόσμος μας βοηθάει και μας δίνει ώθηση. Τον θέλουμε δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους. Τους καλούμε να είναι στο γήπεδο από νωρίς και να δούμε όλο και περισσότερους κάθε φορά, καθώς είναι ο... έκτος παίκτης μας".