Σε μία σεμνή τελετή στο κέντρο εκδηλώσεων «Μιχάλης», η «Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας» τίμησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΕΝ.Κ.Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, για την πολύχρονη προσφορά του στο Καβαλιώτικο μπάσκετ. 

«Είναι ένας άνθρωπος που τιμάει με την παρουσία του το μπάσκετ της Καβάλας. Εμείς χαιρόμαστε που τέτοιοι άνθρωποι ασχολούνται με τον αθλητισμό.Μακάρι να αλλάξει και το όνομα της ομάδας, εμείς έχουμε προτείνει το «Α.Ο.Καλαθοσφαίρισης Καβάλας», τόνισε ο πρόεδρος της Λ.Φ.Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, μεταξύ των άλλων, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης, κ.Μιχάλης Σωτηρόπουλος, είπε πως: «Κάθε χρόνο βραβεύουμε τον κορυφαίο φίλαθλο, φέτος βραβεύουμε τον καλύτερο παράγοντα. Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι από τους λίγους παράγοντες της πόλης που έχουν προσφέρει τόσα πολλά και έχει πάρει τόσα λίγα. Εμείς θα ήμαστε πάντα μαζί του και θα το στηρίζουμε και όσα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας έχει διαφημίσει την πόλη, έχοντας την ομάδα στην Α1 και κερδίζοντας και τον πρωταθλητή Ευρώπης, χωρίς να ήμαστε δορυφόρος κανενός, κάτι που άλλωστε το πληρώσαμε με τον υποβιβασμό μας».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε, εγώ θα συνεχίσω όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια την προσπάθεια ανάπτυξης του Καβαλιώτικου μπάσκετ, κάτι που κάνουμε άλλωστε μέσα από τις Ακαδημίες μας. Στο θέμα του ονόματος γίνεται μία προσπάθεια να θυμίζει περισσότερο το «Καβάλα», οδεύουμε προς την τελική του μορφή. Σας θέλω όλους κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στην Α1, εκεί όπου δηλαδή ανήκει».

Από πλευράς την ΚΑΕ παραβρέθηκαν, εκτός από τον πρόεδρο, κ.Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ. και γιατρός της ομάδας, κ.Γιώργος Τσοκτουρίδης, ενώ από τον Ερασιτέχνη, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του, κ.Παναγιώτης Κύρου, τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ.Αλέκος Μαδεμλής, Κώστας Σαραϊδάρης, Μάκης Περτζεμλίδης, οι δύο τεχνικοί διευθυντές των Ακαδημιών, κ.κ.Στέλιος Σχοινάκης και Παναγιώτης Παπανικολάου, ο προπονητής της των Ακαδημιών, κ.Βασίλης Τερζής.