Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 1/03/2014 στις 17:00 με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Και σε αυτόν τον αγώνα, περιμένουμε την ανταπόκριση από όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, καθώς και τους γονείς τους, να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα με την παρουσία τους στο δύσκολο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό. Με πρωτοβουλία του πρόεδρου Αριστείδη Αθανασιάδη, η είσοδος για τα παιδιά της Ακαδημίας μας και του γονείς τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στο ημίχρονο του αγώνα τα παιδιά μπορούν να διαγωνιστούν σε παιχνίδια ανά ηλικία, με τους νικητές να κερδίζουν, πλούσια δώρα. Επίσης, για τους παρευρισκόμενους θα γίνουν κληρώσεις για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια NIKE, και ένα ποδήλατο. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναψυκτικά προσφορά της ΝΕΚΤΑΡ. Τονίζεται η παρουσία των Ακαδημιών, στο γήπεδο στις 16:40 για να καθίσουν (τα παιδιά) όλα μαζί και να φορούν το T-shirt της ομάδας (Κατασκηνώσεις Τζιώνη - Benetton) για να υπάρχει ομοιομορφία.

Προσβλέπουμε στην ευσυνειδησία των φιλάθλων μας, ώστε να ενισχύσουν τον σύλλογο, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, αγοράζοντας εισιτήριο του αγώνα, που τιμάται προς 7 ευρώ. **Πλέον τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν -50%, και θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του β’ γύρου!