Όχι απλά δεν απογοήτευσε, αλλά πείσμωσε τους παίκτες της Καβάλας, η άδικη ήττα στην ΑΕΚ, ενόψει της συνέχειας του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε στο KAVALA.BC, ο Mπόγιαν Κρστέφσκι, που μίλησε για το τι πρέπει κατά τη γνώμη του να κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα…


 -Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ, πόσο σας πόνεσε, πόσο σας πλήγωσε; 
«Κάθε ήττα σε πληγώνει, πόσο μάλλον μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε, όμως κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Κρίμα, γιατί κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Σίγουρα μας πόνεσε, δε μας απογοήτευσε όμως, μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια από εδώ και πέρα και έχουμε να κάνουμε μία δουλειά».

-Η Καβάλα πλέον είναι στην 4η θέση και παίζει εκτός έδρας, τόσο το Ψυχικό, όσο και τον Κόροϊβο. Μπορεί να αλλάξει τη διαφαινόμενη εις βάρος της κατάσταση; 
«Κοιτάξτε, μη νομίσετε πως εμείς καθόμαστε στα αποδυτήρια και κλαίμε που χάσαμε από την ΑΕΚ, ή βλέπουμε το πρόγραμμα, πόσο δύσκολο είναι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι τη φορά. Ξέρουμε πως παίζουμε με τον ΟΦΗ και μας νοιάζει μόνο αυτό το μάτς. Μπορούν να περιμένουν αυτά τα παιχνίδι. Βήμα, βήμα! Κάθε φορά και ένα μάτς. Κερδίζουμε, προχωράμε. Περιθώρια για άλλες ήττες δεν υπάρχουν και το γνωρίζουμε. Όσο για το εάν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, θα δούμε στο τέλος, που θα κάνουμε ταμείο…» 

-Ο ΟΦΗ είναι μία από τις ομάδες που σας κέρδισαν στον πρώτο γύρο, άρα…; 
«…άρα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, γιατί μας έκανε ήδη μεγάλη ζημιά. Είναι μία καλά και οργανωμένη ομάδα και ξέρουμε πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει διαρκώς να ήμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που μας ζητάει να κάνουμε ο κόουτς και στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς». Εξάλλου, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στα σχολεία της Καβάλας, η ΕΝ.Κ.Καβάλας την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί στις 09.45’ το 6ο Γυμνάσιο Καβάλας και στις 12.45’ το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.