Ανακοίνωση γεμάτη νόημα από τους Ικάρους Σερρών…«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, επισημαίνει την προκλητική εξωαγωνιστική συμπεριφορά, του διαιτητή Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που σφύριξε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, απέναντι στο Λαύριο.

Όπως εμείς δεν θα κρίνουμε τον εν λόγω διαιτητή για τις διαιτητικές του αποφάσεις εντός παρκέ έτσι κι αυτός δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει εκτός παρκέ, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω προσβλητικής ανάρτησης ενός blogger. Γεγονός που προκάλεσε απορίες, στους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

Πιο συγκεκριμένα, ο «κύριος» Δεληγιαννίδης, έδειξε να ΄΄αρέσκεται΄΄ σε ειρωνική ανάρτηση κατά του συλλόγου μας, από Σερραίο μάλιστα(!) blogger, στο ΄΄facebook΄΄. Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό. Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Κ.Θ) να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο του συγκεκριμένου διαιτητή και στην επιβολή συστάσεων.

Οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ και η διοίκηση, έχουν εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, ότι θα μεριμνήσει του θέματος και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την επάρκεια της διαιτησίας, στους επερχόμενους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2».