Τέλος ο Κιντέρ από τους Ίκαρους Σερρών!

Παρελθόν αποτελεί από τις Σέρρες ο Ούγγρος σέντερ Γκιόργκι Κιντέρ καθώς ζήτησε να αποχωρήσει και λύθηκε η συνεργασία του. Πλέον οι ίκαροι θα κληθούν στα επόμενα 11 παιχνίδια να παλέψουν για την παραμονή τους δίχως τον βασικό τους σέντερ.


Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας (κοινή συναινέσει), με τον Ούγγρο καλαθοσφαιριστή: Gyorgy Kinter. Ο Μαγυάρος σέντερ, μετά από δική του εισήγηση, έμεινε ελεύθερος, για προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, στη συνέχεια της καριέρας του. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αθλητή, στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδα μας (Ikaroi B.C-Tv), μετά την λύση της συνεργασίας του, με τον σύλλογο. ΄΄ Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Θέλω να κάνω γνωστό ότι δεν φεύγω λόγω κάποιου θέματος με την ομάδα. Όλοι είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί παίκτες, που το δείξανε και με τη νίκη σήμερα, όπου δουλέψαμε & παλέψαμε όλοι μαζί. Ούτε φεύγω, λόγω του προπονητή ή του προέδρου. Είναι καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της αποχώρησης μου. Έχω δεχτεί κάποια πρόταση για δουλειά, που δεν γίνεται να αρνηθώ. 

Ειλικρινά λυπάμαι, για την δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργείται αλλά πρέπει να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω! Αυτή η δουλειά, δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ και γι' αυτό θα σταματήσω να αγωνίζομαι, προσωρινά. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, και πάντα θα το αγαπώ πάρα πολύ... αλλά κάποιες φορές, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λατρεύεις! Θα πάω στο Ντάλας, της Αμερικής… όχι για τους Μάβερικς όμως... αν και θα το ευχόμουν".

Σχόλια