Χωρίς κόσμο θα παίξει το ερχόμενο Σάββατο (22/2) ο Ηρακλής απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά καθώς απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα ώστε να «πέσει» η ποινή κεκλεισμών των θυρών για δύο αγωνιστικές, μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.


Στον Ηρακλή πάντως περίμεναν να μειωθεί  η ποινή βάση της καλής στάσης από την ΑΕΚ, αλλά και από το γεγονός ότι  υπήρχε καλή νομική προετοιμασία. Πλέον, μετά από αυτή την απόφαση δε θα έχουν και επίσημα τον κόσμο μαζί τους και σίγουρα στην τελική απόφαση της ΕΟΚ μέτρησε ότι ο σύλλογος ήταν υπότροπος από παλαιότερες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: «O αγώνας ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ της 22/02/2014, για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 580/24-01-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).»