Η Καβάλα συνεχίζει την προσπάθειά της για την άνοδο στην Α1 Και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος τονίζει ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. 

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο έμπειρος φόργουορντ είπε: 

-Ποιός είναι ο χαρακτήρας του παιχνιδιού με τη Βέροια; 
"Το παιχνίδι με το Φίλιππο είναι ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρα παιδιά. Σας θυμίζω ότι χάσαμε στη Βέροια στον πρώτο γύρο, αυτό νομίζω πως λέει πολλά. Και πως με την ΑΕΚ έχασαν στο σουτ". 

-Μετά την ήττα στο Ιβανώφειο άλλαξε κάτι; 
"Όχι φυσικά! Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με ξεχωριστή σοβαρότητα".

-Άρα να ρωτήσω τι απαιτείται για να φτάσετε στη νίκη το Σάββατο; 
"Όπως σε όλα τα εντός έδρας και όχι μόνο παιχνίδια, απαιτούνται τρία πράγματα. Πάθος, ενέργεια και σοβαρότητα. Εάν τα έχουμε αυτά, θα φτάσουμε στη νίκη. Και φυσικά πάντα με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας, που γίνεται "6ος παίκτης" στην Καλαμίτσα".

 -Θεωρείς πως έχει ξεκαθαρίσει κάποιο από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1"; 
"Εννοείται πως όχι. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα παιχτούν. Αυτή την αίσθηση έχω. Στο τέλος θα κάνουν όλοι ταμείο και θα δούμε. Μη ξεχνάτε πως τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος, στον πρώτο γύρο ήμασταν τελευταίοι στην αρχή και τώρα διεκδικούμε άνοδο..." 


* Το πρωί αντιπροσωπεία των παικτών των “Αργοναυτών” επισκέφθηκε το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέα Περάμου, σε συνέχεια των επισκέψεων στα σχολεία της Καβάλας. Ο Ο Νίκος Κατσαρές πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.