Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο "Lucy" το πρωί της Κυριακής έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της η Οικογένεια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, παρουσία όλων των αρχών της πόλης.

«Ήμαστε μία μεγάλη οικογένεια και θα γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη, παρά τις όποιες διασπαστικές κινήσεις που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο χώρο του τοπικού μπάσκετ. Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δημιουργήθηκε γιατί θέλαμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και γι’αυτό άλλωστε δεν έχει αλλάξει ακόμη το όνομα της, αλλά θα γίνει και αυτό», είπε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ.Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ.Παναγιώτης Κύρου, τόνισε: «Στις Ακαδημίες μας γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά και ευελπιστούμε ότι θα βγούν ταλέντα που θα επανδρώσουν την επαγγελματική ομάδα. Είναι μονόδρομος στην ομάδα αυτή να παίζουν κυρίως Καβαλιώτες παίκτες».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Καβάλας, κ.κ.Γιώργος Καλαντζής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ντίνος Κλειτσιώτης, Γιάννης Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος Καβάλας, κ.Κυριάκος Σταυρίδης, ο πρόεδρος της Δημωφέλειας και υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΕΝ.Κ.Καβάλας, κ.Στέλιος Σχοινάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης, κ.Γιώργος Γερομάρκος, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, κ.Γιάννης Ξακουστός, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Β.Ελλάδος της CYTA, κ.Βαγγέλης Καλαϊτζίδης και ο υπεύθυνος Καβάλας, κ.Μάκης Καρολίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, κ.Βλάσης Τσάκας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλας, κ.Ντίνος Κανάκης, οι εκπρόσωποι σωματείων, Συνδέσμων Φιλάθλων, Μ.Μ.Ε. κ.ά.