Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ψυχικό (17.00), ο ΟΦΗ εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Μια μπάλα και μια φανέλα για τον κόσμο του ΟΦΗ». Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα έρθουν στο γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δύο συλλεκτικά δώρα – απλά και μόνο με το απόκομμα του εισιτηρίου του αγώνα με το Ψυχικό.


Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει κλήρωση για μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ που θα έχει τις υπογραφές όλων των παικτών του ΟΦΗ καθώς και μια επίσημη φανέλα της ομάδας.
Πιστή στην βοήθεια και την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ, η Επιτροπή Μπάσκετ θα συνεχίσει την προσπάθεια προκειμένου να βλέπουμε κάθε Σάββατο ένα γεμάτο γήπεδο.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Μπάσκετ
O Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Επιτροπή Μπάσκετ, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών του σωματείου προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ιατρική κάλυψη των αγώνων Μπάσκετ του σωματείου μας σε όλα τα Πρωταθλήματα που συμμετέχουν (Α2 Εθνική Κατηγορία - Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚ).
Όσοι επιθυμούν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 καθώς και στα γραφεία της Ακαδημίας Μπάσκετ στην οδό Εφόδου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 21:00.
Υπεύθυνοι: Χωραΐτης Ταξιάρχης – κ. Καμπάκας Συμεών
Πληροφορίες: Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ 2810311525
Γραφεία Ακαδημίας Μπάσκετ ΟΦΗ 2810256600