Το ότι το Παγκράτι έχει κάνει πραγματική υπέρβαση τη φετινή σεζόν, το έχουμε πει και το έχουμε υπογραμμίσει ουκ ολίγες φορές.

Οι "ροσονέρι" με περιορισμένο μπάτζετ, άρα και ρόστερ και όλα τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που συνοδεύουν τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίες, έχουν καταφέρει να μετρούν 7 νίκες και να απέχουν λίγο από την εξασφάλιση της σωτηρίας τους, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για τον ιστορικό σύλλογο.

Το Παγκράτι φέτος εκπέμπει μια πρωτόγνωρη υγεία και αυτό φάνηκε και από τη συνολική παρουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου μπορεί να έχασε στο παρκέ, όμως βγήκε για ακόμη μια φορά... κερδισμένο. Σημαντικότερο κέρδος το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της περιοχής.

Από τις λίγες δεκάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι του Παγκρατίου, βλέποντας τη ζωηράδα και την ενέργεια που χαρακτηρίζει την ομάδα, άρχισαν να συμπαραστέκονται μαζικά στους "ροσονέρι", με αποκορύφωμα τις ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες του κλειστού του Μετς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Περίπου 1000 φίλοι του Παγκρατίου έδωσαν βροντερό παρών και παρά την ήττα αποχώρησαν με... ψηλά το κεφάλι, ικανοποιημένοι από τη προσπάθεια των παικτών του Ντίνου Καλαμπάκου οι οποίοι τα... έδωσαν όλα, κόντρα σε ένα σαφώς ανώτερο και πληρέστερο αντίπαλο. Αυτό άλλωστε θέλουν να βλέπουν οι πάντα απαιτητικοί φίλοι του συλλόγου...

Παίκτες να ματώνουν τη φανέλα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν μη τι άλλο, η φετινή φουρνιά των "ροσονέρι" έχει κερδίσει με τον ιδρώτα και τον κόπο της τον σεβασμό των φίλων της, οι οποίοι πλέον οφείλουν, να συνεχίζουν να τη στηρίζουν με την ίδια θέρμη και μαζικότητα μέχρι το τέλος.

Το διαβάσαμε στο: Basketblog.gr