Aισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αλέξης Ράπτης. Ο 32χρονος φόργουορντ του Παγκρατίου μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Μετς. 

Ο Ράπτης ήταν ένας εκ των παραμενόντων παικτών (ο άλλος είναι ο Τόλης Κουτρούλιας), που είχαν προκαλέσει το “Βατερλό” στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια και ουσιαστικά της έκοψαν τον δρόμο για την Α1.

Τι είπε για τον αγώνα της περιόδου 2011-2012: “Σ’ εκείνο το παιχνίδι υπήρχε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο με οπαδούς και των δύο ομάδων. Ελπίζω κάτι αντίστοιχο να γίνει και αυτό το Σάββατο. Θυμάμαι πως σ’ κείνο το ματς δεν υπήρχε αύριο για μας. Έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να σωθούμε”.

Τι είπε για τον αυριανό αγώνα: “Τώρα βρισκόμαστε σε μια διαφορετική κατάσταση, αλλά το κίνητρο να κερδίσεις την ΑΕΚ, είναι πάντα πολύ μεγάλο. Έχουμε να αποδείξουμε και εμείς κάτι, όσον αφορά στην βαριά ήττα στο πρώτο γύρο. Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη μοίρα, αλλά σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΚ, θα έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας”.

Τι είπε για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Μια διακοπή μπορεί να επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά μια ομάδα. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση, για να μπορέσουμε να “ρεφάρουμε” την κακή εμφάνιση του πρώτου γύρου. Έχουμε δουλέψει αυτές τις δυο εβδομάδες. Δεν θα χει καμία σχέση το ματς του Σαββάτου, με αυτό στην Καισαριανή. Έχουμε βρει ρυθμό και θα κάνουμε τα πάντα, για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς της ομάδας μας”.

Τι είπε για το καλό κλίμα στο Παγκράτι: “Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την επιστροφή στην Α1 και βάσει ρόστερ το αξίζει. Με εξαίρεση το ματς στο πρώτο γύρο με την ΑΕΚ, σε όλα τα υπόλοιπα, έχουμε παλέψει τα παιχνίδια μέσα έξω. Είμαστε και εμείς φέτος μια υγιής ομάδα και από κει πηγάζει η αισιοδοξία μου. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί”.

Το διαβάσαμε στο: ebasket.gr