Εμένα μου τα 'λεγε ο κολλητός μου που την έχει... ιδρύσει την Α2. Σε πολλούς τα 'λεγε δηλαδή και τον στραβοκοίταζαν.
Ελεγε λοιπόν να μην το 'χουμε σιγουράκι το Ψυχικό. "Πολύ κυριλέδες είναι αυτοί για Α2. Πολύ άνετοι και αφ' υψηλού. Με υλικό για να ανέβουν, αλλά στο τέλος θα βρεθούν τέταρτοι - πέμπτοι. Τόσοι και τόσοι το έχουν πάθει. Να ανεβαίνουν στην Α2, να λένε με τον παρά μου και την κυρά μου και τελικά να βάζουν τον παρά τους...".

Και πάνε οι μάγκες και χάνουν στο Λαύριο. Και όχι σε ματς που πήγε στραβά από την αρχή, να πεις εντάξει, η κακή μας μέρα. Ρε πλουτοκράτορες, με 11 μπροστά στο τρίλεπτο και τρεις μπροστά στα πέντε δευτερόλεπτα; Χαίρετε κύριοι. Κλειστείτε στα αποδυτήρια κι αρχίστε να βαράτε ο ένας τον άλλο. Και συ Ρεμεντέλα, άντε στο διπλανό με τους συνεργάτες σου να δείτε πώς φάγατε 89 από το Λαύριο και 37 από τον Κακιούζη.

Μου 'λεγε και κάτι ακόμα ο δικός μου. "Μην κουνάς το κεφάλι σου με... νόημα επειδή είπε ο Νιπεργιάλης στο τέλος του πρώτου γύρου ότι είναι εντός προγράμματος και αρχίζει αντεπίθεση. Το πρόγραμμα του επιτρέπει να το λέει". Ακόμα βέβαια στην Αμαλιάδα δεν έχουν κάνει οι ίδιοι κάτι. Το χθεσινό μνημόσυνο ήταν με ξένα κόλυβα. Εχουν όμως μέσα και Καβάλα και Ψυχικό. Και τότε, μπορούν να κάνουν και να βρεθούν στο ξέφωτο.

Οτι το πίστευαν εκεί είχε φανεί και όταν πήγαν και πήραν τον Γαλιώτο. Σας έγραφα τότε ότι τέτοια μεταγραφή δεν την κάνεις για πλάκα. Την κάνεις επειδή βλέπεις ότι μπορείς και καλυτερεύεις τις συνθήκες.

Για τη ντερμπάρα στη Ζωφριά, οι περισσότεροι έχετε εικόνα. Επίσης για να μην κοροϊδευόμαστε, οι περισσότεροι λέγαμε ότι αυτό είναι ματς που θα το πάρει ο Τζήμας. Μόνο που το πήρε ο Ζιάγκος. Στη μπίλια θέλετε; Στη λεπτομέρεια; Το πήρε όμως ο Βαγγέλης και κάνει δεύτερη άνοδο σε δύο χρόνια. Και όπως φαίνεται σ' αυτές τις κατηγορίες, μετράει πολύ να είσαι σε ομάδα που είναι η ίδια σου η ζωή. Αλλιώς εμπνέεις τους παίκτες, αλλιώς τος ετοιμάζεις, αλλιώς τους δίνεις να καταλάβουν.

Διαβάστε η συνέχεια εδώ