Και εκεί που την προηγούμενη αγωνιστική η Καβάλα είχε μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου, ήρθε η ήττα από τον Ηρακλή να την αφήσει μακριά από την ελπίδα της ανόδου.
Και το λέμε αυτό γιατί η Καβάλα πάει στις έδρες των δύο πρωτοπόρων και όσο και αν έχει δρόμο το πρωτάθλημα, έχασε έδαφος. Ο Ηρακλής θα κάνει νέες ζημιές, αλλά πλέον ΑΕΚ και Ψυχικό έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Μένει να φανεί κατά πόσο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θα υπάρχουν απώλειες και εκπλήξεις. Ο Κόροιβος παρακολουθεί, αλλά δε μπορεί να πει κανείς ακόμα ότι μπορεί να ανέβει παρά το πολύ γεμάτο ρόστερ. Πάμε τώρα και στην ουρά. Ο Ερμής παραμένει χαμηλά και αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα.

Οι Ίκαροι είναι πολύ ασταθείς και οι ομάδες της Αθήνας εκτός από την Αγιά Παρασκευή δείχνουν ότι έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ο Φίλιππος πρέπει να βγει από την παρατεταμένη ύφεση και να παίξει σύμφωνα με το ρόστερ του. Επαναστάσεις χωρίς αιτία δεν οφελούν. Η ομάδα έχει ικανό δυναμικό και διοίκηση που στηρίζει. Δε δικαιολογούνται τόσες και κακές εμφανίσεις σε έναν μήνα.

Η διακοπή λόγω τελικού δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί γίνεται. Είναι ευκαιρία για τις ομάδες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία, γιατί μετά το πρωτάθλημα μπαίνει στο ζουμί του! Θα ξαναεπανέλθουμε!