Η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε είχε καίριες αναμετρήσεις για άνοδο και παραμονή. Στην ουρά η κατάσταση αρχίζει να μπλέκεται και θα μπουν πολλές ομάδες στο κόλπο.

Η ήττα του Ψυχικού επανέφερε στο κόλπο της ανόδου Καβάλα και Κόροιβο, αλλά όλα τα λεφτά είναι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καβάλα. Ας αφήσουμε όμως τα αγωνιστικά και ας πάμε λίγο σε θέματα που αφορούν πολλές ομάδες και τα οποία βέβαια μαθαίνονται, αλλά δε γράφονται για ευνόητους λόγους. Και επειδή παρακολουθούμε τα δρώμενα αυτής της κατηγορίας από το 1997, κάποιες επισημάνσεις είναι αναγκαίες.

Παίκτες και προπονητές πρέπει να είναι ένα σε μία ομάδα και όχι κάποιοι να κάνουν χρήση εξουσίας. Κανείς δεν είναι για πάντα πουθενά και τα υψηλά μπάτζετ ποτέ δεν εξασφάλισαν ανόδους. Και διαφωνίες θα υπάρχουν και παραπτώματα για λόγους πειθαρχίας και αποχές από προπονήσεις που πολλές φορές δε γράφονται, αλλά είναι μέσα στα δικαιώματα των παικτών όταν αυτοί δεν πληρώνονται και σαφώς οι διοικήσεις σε τόσο δύσκολους καιρούς μπορούν να καθυστερήσουν ως ένα βαθμό τις πληρωμές, αρκεί να ενημερώνουν για τις προθέσεις τους.

Οι ομάδες που οι παίκτες έπαιζαν για τον προπονητή τους πάντα ήταν κερδισμένες και έπαιζαν για την πάρτη τους. Με όλους τους προπονητές φίλοι είμαστε, το ίδιο και με τους παίκτες , αφού και οι δημοσιογράφοι πρέπει να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και όλοι μέσα στο μπάσκετ είμαστε. Αλλά και οι υπερβολές πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή.

Το αλάθητο του…Πάπα, δεν το χει κανείς. Αυτά τα ολίγα, την επόμενη φορά , περισσότερη αναφορά ελπίζουμε στα αγωνιστικά!